2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
سلام به همه دوستانه عزيزم ماماناي قديم مامانايه جديد لاله عزيز و انا مهربون بچه ها من ٣ ماهه پيش ...

عزیزم معجزه کار خداست دیگه.....

اگه بنا باشه چیزی که ممکنه بشه اسمش معجزه نیست.....

خدا بخواد نشد نداریم.....

ایشالله معجزه خدا شامل حالتون شده.....

عزیز دلم فقط ایشالله جواب + رو گرفتی پیگیر شو که بارداریت خوب پیش بره.....

مثلا من سر این بارداریم سریع دکترم انوکسان تجویز کرد چون میدونست مشکل انعقادی دارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستانه عزيزم ماماناي قديم مامانايه جديد لاله عزيز و انا مهربون بچه ها من ٣ ماهه پيش ...

مبارکه عزیزم.....

این که هاله نیست این + خوشگله عزیزم.....

گوارای وجودت نازنین مامان......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

واااي اگه بدوني چه ذوقي كردم برنك جونم ان شاالله ازمايشتم مثبته عزيز دلم😍😍😍😍😍

تو اين لحظه هاي قشنگ كه خدا نگاهتون كرده مارو هم از ياد نبرين😘😘😘

من امروز روز اول پریودم هست ..و شرایطم طوریه که اگه اینماه هم انتقال ندم فعلا نمیتونم .کلا همه چی رو ...

عزیزم لااقل جوابش بیاد هپارین یا انوکسان و..... میتونی داشته باشی که کم موثر نیست.....

واقعااااا ؟! نميشه روش حساب كرد !!

منظورم رو منفیشه نه +ش عزیزم......

باکدوم ازمایش میفهمن غلظت داری میشه اسم ازمایش بگی؟

والا برا من مشکلم با جهشهای ژنی که نشون میده ژن غلظت خون دارم.....

یعنی نسخه ۳.....

اما خوب چهار پنج تای اول نسخه ۴ هم به مشکلات انعقادی ربط داره.....

الان برات تستهای تکمیلیو میذارم.....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

بچه ها متاسفانه امروز ثمین رفته سونودکترش گفته ساک دیده نشد حال روحیش بد بود به من گف من این خبرو ب ...

وای نگووووووووووو.....

لال شدمممممممم.....

سلام دوستان این آزمایشها چند روزه جوابش میاد کسی میدونه؟

فکر کنم دو هفته ده روزه.....