2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست

سلام به همگی 

آنا جون دکتر بهم گفت از 15قاعدگی تا 25قاعدگی روزی دو تا مدروکسی پروژسترون بخور ...میشه 22 عدد قرص 

اما دکتر 20تا نوشته 

امروز دوتا قرص اخری رو مصرف  میکنم در حالیکه روز 24قاعدگی هستم ..ممکنه دکتر تو تعداد اشتباه کرده باشه ؟

زنگ هم بزنی مطب منشی که از دکتر نمیپرسه ونمیدونم چکار کنم ؟

خیلی ناراحتم از این مسائل زیاد واسم پیش میاد ومن به. دکتر دسترسی ندارم 

زنگ زدم بیمارستان ..گفتن باید به مطب زنگ بزنی !

آهان بازو کلا دردناکه عزیزم..... من فکر کردم دور ناف میزنی.....

آخه دور ناف هم یه بار زدم تا چند روز جاش رو شکمم درو میکرد باز از بازو میزنم بعد 15 یا 20 دقیقه دردش بهتر میشه ولی خب من لاغرم به قول پرستار گوشت و چربی زیاد ندارم احتمالا واسه همینه که خیلی درد میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز ۲۷شهریور که اخرین روزکاری هست میشه نوزدهم پریودم که فک کنم تا اون موقع انتقال بدن دیگه.؟خواهشا ا ...

الان زنگ زدم داروخانه مرکز میگن بوی موادشه ولی خوب احتیاطن من میرم یه بسته دیگه ااز جای دیگه میخرم

عزیزم خواهشا میگین بعد شروع چیکارا کرد دکتر چه قرصایی داد و روز چندم انتقال دادی؟اخه میترسم بیفته تع ...

عزیزم منم روز سوم رفتم مشکلی نبوده اولش هم یه سونو میکنه ببینه رحم و تخمدان طبیعیه بعد هم برای افزایش ضخامت آندومتر بهت دارو میده بیشتر قرص استرادیوله و لازم باشه داروهای دیگه حاوی استرادیوله واسه روز انتقال هم بستگی داره بخواد واست چند روزه انتقال بده و هم اینکه ضخامت آندومتر به حد مطلوب برسه پس رفتی دکتر ازش بپرس

سلام بچه ها اینکه میگن برا آز پرولاکتین شب قبلش نزدیکی نباشه فقط شب قبلش یا روز قبلشم نباید باشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها اینکه میگن برا آز پرولاکتین شب قبلش نزدیکی نباشه فقط شب قبلش یا روز قبلشم نباید باشه؟

٢٤ساعت قبلش سعي كن نزديكي نداشته باشي، لمس سينه اصلا نداشته باشي ،ورزش سنگين نكرده باشي

قبل از اينكه صبح بري ازمايش دوساعت قبلش از خواب بيدار بشي 

و وقتي رسيدي ازمايشگاه تقريبا نيم ساعت استراحت كن اونجا بعد ازمايشتو بده

آخ پس حدسم درس بود برای من مشکل داره معذرت میخوام بوی پیپی میده از خود ابن سینا هم خریدم

خدا به داد برسه به داروهام اعتباری نیست دیگه..

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام برای آزمایش پروژسترون قبل انتقال باید ناشتا باشیم؟

فکر نکنم نیاز باشه بازم زنگ بزن بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه جالب ..واسه ی ما باحرکت آ صفر و مورفوی 3 اصراررررر داشتن آی یوآی کنند..اونم سه بار ..میگن جز پروس ...

پرویه درمان بخوره تو سرشون.....

نمیگن این پروسه درمان با روح و روانمون چه میکنه؟

پرویه درمان بخوره تو سرشون..... نمیگن این پروسه درمان با روح و روانمون چه میکنه؟

دقیقا ....کاشکی یه اپسیلون روح و روان و اعصاب و جسم ما براشون ارزش داشت  

و جوووونی که داره بهترین روزاش میره

فقط من موندم چرا به ما اینجوری گفتن ولی به اون دوستمون گفتن یه راست میکرو  .اگه واقعا جزء پروسه شونه

راستی آناجون داروها کم یاب شدن و تقلبی!

من میخام تازه شروع کنم 

تورک جان سلام عزیزم من یکی از لوله هام مسدوده اون یکی چسبندگی شدید داره شوهرم هم واریکوسل خفیف داره ...

عزیزم خوب بهتره بررسیهای تکمیلی ایمنی انعقادی رو انجام بدی.....

برا لوله هاتم بد نیست یه فکری کنی چون میتونه ریسک خارج رحمیو بالا ببره.....

یعنی بد نیست یه هیسترو بشی شاید مشکل لوله هاتم حل بشه.....

الان آزهای تکمیلیو واست میذارم.....

نسخه ۳ و ۴ رو حتما انجام بده.....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

سلام انا جان سه شنبه دکترم دوز داروهاموبالا برد گفته تا شنبه دیگه روزشنبه مریونال نزنم ولی یادم نمیا ...

ستروتایدتو شروع کرده بودی؟

آنا جون از روز سوم پری که قرص مارلین رو میخورم پری کم شده.ربطی داره؟ دوره های قبلم ک ال دی میخوردم ...

احتمالا....

چون اگه اشتباه نکنم استروژن داره و باعث کم شدن میشه اما خوب مطمئن نیستم.....