2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

سلام دوستان

من اواخر تير انتقال داشتم كه منفي شد ١٤مرداد بعد قطع داروها پري اومد به نظرتون هنوز اثر داروها مونده؟؟؟؟ دو روزه درد شديد دارم ولي دريا از ذره اي خونريزي خيلي نگرانم كرده كه نكنه داروها اثر بدي گذاشته باشه!!!!!

آزمايشهاي تكميلي و عكس رنگي هم مشكلي نداشت

كسي اينجوري بوده آيا؟؟ نگرانم حسابي 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من اواخر تير انتقال داشتم كه منفي شد ١٤مرداد بعد قطع داروها پري اومد به نظرتون هنوز اثر ...

فیونا جان نگران نباش. منم بعد از منفی و قطع داروها پریود شدم. بعد از دوهفته یکم لک فقط. اصلا خونریزی نبود. و بعد از یکماه پریود شدم. و بعدش کاملا سر موقع. به خاطر داروهاست. برای من حدود یکماه و نیم تا دوماه طول کشید تقریبا. هیچ مشکلی هم نداشتم و همه چی نرمال شد.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
آنا جون سلام  اين آمپولى كه دوستان مى گن به عنوان چسب جنين  Gm-csf هر كسى مى تونه استفاد ...

والا من که بار سومم داشتم.....

بستگی به تجویز دکترت داره.....

برا اینه جنین رو پس نزنه و فکر کنم برا ضخامتم کاربرد داشت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جان سه روزه دوزداروهام خیلی زیادکرده دکترطرازی امروز یه کم تنگی نفس دارم به نظرتون واسه دار ...

احتمالا داره اثر میذاره.....

رژبمتو رعایت کن و آبم تا میتونی زیاد بخور.....

گوشت و مرغ و ماعی و سفیده.....

اگه علایمت بیشتر شد حتما با دکتر مطرح کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمایی که با تنبلی تخمدان باردار شدن ،میشه بگین چه روزی از دوره نزدیکی داشتین که حامله شدین؟

عزیزم اگه سیکل نامنظم باشه که خیلی سختتره گفت چه روزی بوده اما بازم دوستانی که تجربشو داشتن میان میگن اما اینجا کلا بیشتر دوستان تو سیکل میکرو هستن نه طبیعی.....

اوناییم که طبیعی باردار شدن عملا معجزه خدا شامل حالشون شده.....

خب وقتی لوله بسته باشه چجوری از رحم ب تخمدان میرسن ک تخمکا رو بکشن؟

عزیزم تو میکرو لوله ها کاربردی ندارن.....

اصلا بعضیا لوله هاشون برداشته شده.....

ربطی به لوله نداره.....

من تو انتقالای قبلم آنوکسان نداشتم ایندفعه بهم داد واسه همین میگم دردش زیاده تو این ده روز هم بهش عا ...

عزیرم شاید این برندی که میزنی درد داره.....

مثلا من برند کلگزوپارین زهراوی رو تا سی تارو تموم کنم جون دادم اشکمو در میاورد.....

فیونا جان نگران نباش. منم بعد از منفی و قطع داروها پریود شدم. بعد از دوهفته یکم لک فقط. اصلا خونریزی ...

مرسي عزيزم بعد قطع داروها سه روز بعد پريود شدم الان بار دومه كه بايد فردا پريود بشم ولي دو روزه كه درد دارم و نميشم شما اينجوري بودين؟

وااای من دیگه نمیتونم این استرس رو تحمل کنم... یعنی اینبار چی میشه؟؟؟

چی قراره بشه.....

چند روز دیگه باید شروع کنی به خرید سیسمونی.....

عه جدی؟ مرررسیییی که گفتی، خیلی ممنونم گونال پیدا بشه بهتره؟؟

اگه بشه بهتره اما اخیرا پیدا نمیکنن.....

اگه گونال پن هم پیدا کردی میتونی تهیه کنی.....

گونال خارجیه، سینال ایرانیه.....

منم امروز روز 9 انتقالم. هیچ علامتی ندارم  فقط روز هفتم زیر دلم مثل یه حالت اسپاسم داشت که روز ...

ایشالله تک تکتون که انتقال دادین مامانین.....

انا جون دوستانی که اینجا انتقال دادن اکثرشون هم آمپول دارن هم شیاف ولی من فقط شیاف دارم امروز روز سوم انتقالمه نگرانم مگه نباید امپول هم داشته باشم؟

😍😍خدایا شکرت
میدونی میگم خدایی نکرده اگ اینبارم چیزی بشه... من دیگه چیزی نمونده که بررسی نکرده باشم!!!

شک نکن هیچی نمیشه.....

دلیلی نداره خوب پیش نره.....