2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048397 بازدید | 684653 پست

من پرولاکتینم بالا بوده حدود یک سال و نیم روزی یه دونه قرص بروموکریپتین میخورم که هفته پیش ازمایش دادم زیادی هم اومده پایین و فعلا قطع کردم

اما پرولاکتین بالا باعث میشه تخمک گذاری خوب صورت نگیره و هر موقعی از سیکل برای خودش ازاد بشه و فاصله بین عادات ها هم کم و کمتر میشه که این خوب نیست و تخمک رشد نمیکنه

علاوه بر اون مقدار بالاش باعث سقط میشه

با دارو اگر پایین بیاد که حله اما اگر دارو روش تاثیر نزاره براتون ام ار ای مینویسن که ببینن اون غده پشت هیپوفیز چقدر بزرگه 

اما ۹۰ درصد با دارو میاد پایین

ولی حتما باید نرمال باشه

من اینا رو درباره پرولاکتین میدونستم

ولی تجربه ایی درباره  هایپرشدن و ارتباط ش با پرولاکتین رو ندارم و نمیدونم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنون عزیزم . چشم . انشاالله به سلامتی بگذره . کمر درد و درد زیر شکم گهگاهی طبيعيه؟ یا به خاطر همون ...

آره طبیعیه....

اون موقع ها استراحت کن اگه دردت تسکین پیدا کرد موردی نداره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی بچه ها روال غربالگري چجوریه ؟ اول باید آزمایش بدم جوابش آماده شد سونو بشم ؟

نه عزیزم اول سونو ان تی بعد با جوابش میری آز....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره طبیعیه.... اون موقع ها استراحت کن اگه دردت تسکین پیدا کرد موردی نداره....

بیشتر مواقع که تو رختخوابم . استراحت میکنم . درداش کوتاهه . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم عسل و سیاه دونه و گرد نخل که همسرت میخوره از طبعش خبر داری؟ اگه گرمه اینطوری اوضاعش بدتر میشه ...

نه دیگه گلم نمی خوره اون اول رفتم طب سنتی خیر سرش اینا رو داده بود منم دیدم بدتر شد قطع کردم

رینب جان شما بودی دیگه گفتی مکمل خورد همسرت و شرایط دی اف ای بدتر شد نه؟ عزیزم سیاه دونه و گرده نخل ...

اون مال مرحله اول خراب شدن اوضاعش بود، قبل عید ویتامین سی هم مصرف کردن که باز بدتر شد

ولی هنوز دکتر اعتقاد داره ویتامین سی بخوره اگر نمی خورد بدتر می شد

اون مال مرحله اول خراب شدن اوضاعش بود، قبل عید ویتامین سی هم مصرف کردن که باز بدتر شد ولی هنوز دکتر ...

زینب عزیز میتونم بپرسم چی بدتر شد؟ تحرک؟ مورفو؟ یا چسبندگی؟ الان الکارنتین هم میدی بهشون؟

...
من پرولاکتینم بالا بوده حدود یک سال و نیم روزی یه دونه قرص بروموکریپتین میخورم که هفته پیش ازمایش دا ...

ممنو‌عز توضیحات کاملت، انشالله ب زودی نینیتو بغل بگیری ب سلامتی و داخوشی،

شما پانکچر شدین؟ کیفیت تخمکا چه طور بود؟

پرولاکتینتون چن برابر حداکثر رنج ازمایشگاه بود؟

میگن وقتی نرمال شد باید ادم حواسش باشه برمیگرده خدای نکرده،، 

بروموکریپتین روتون عوارض نداشت؟ پدر منو درمیاره متاسفانه، برای همین فعلا هفته ای یکی داستنیکس میخوردم که اگر پیدا نشه نمیدونم چ کنم،،، شما بروموکریپتین مال کدوم شرکت دارویی رو‌میخوردین؟ 

...
عزیزم اگه طبعت گرم و خشکه خوب قبل انتقال کنار گرمی خنکیم بخور که زیادی گرمت نشه اما در کل میزان گرمی ...

مرسي عزيزم.ي سوال ديگه هم دارم جواب بدي ممنون ميشم من بعدازپانكچرم احساس ميكنم عفونت گرفتم ماه ديكه هم انتقال دارم بنظرتون بايدچيكاركنم؟

ممنونم خواهری راستش اینبارم دقیقا مثل دفعه قبل لک دارم 3روز نیست پاکه پاکم بعد 3روز انقدر شدیده پد م ...

ثمین مهربونم این حرفها نزن دیگه.مطمئن باش و خیالت راحت باشه که این سری به سلامتی و با دل خوش بغل میگیریشون نی نی هاتو.انشاالله خدا سه تا گذاشته باشه تو دلت تا همه این روزها رو اصلا وقت نکنی که دیگه به یادتم بیاری 😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚