2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
عزیزم مربوط به غلظت خونه برا شما خوب بوده..... شب قبلش که گوشت نخوردی؟ یا آسپرین و امثالهم دو هفته ...

برای منم 11بود بنظرت اسپرین بخورم چون خودم حس میکنم خونم غلیظه!دکترگفته بودحامله شدی بخور ولی الان توسیکل میکرو هستم بخورم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باسلام به همگی

سلام آنالوگ خوبی عزیزم

امروزمن پانکچرشدم گفتن بایدجنینات فریز بشن توبرگه عملم نوشتن به گزارش جنین شناسی تعداد۵اووسیت به دست آمد

عمق رحمم با استفاده هسیترومتر۷سانتی متر بود

برام توضیح میدی که وضعیتم چیه 

ممنونم

عزیزم به خودت برس..... مایعات بخور..... نگفتن واسه چیه؟ ویروسی چیزی نیست؟

ممنونم آنا جون ، نمیدونم ظاهرا ویروسی بوده . خودم فکر میکنم که به خاطر اون اتفاق وحشتناک و چند روزی که بیمارستان بودم و فقط گریه میکردم و چند روز غذا نخورده بودم بدنم خیلی ضعیف شده بود که اینجور افتادم . چون من خودم خیلی آدم وسواسی هستم و اهل تمیزی و ضدعفونی کردنو  مرتب دستکش دست کردنو اینا هستم 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
به من ده تاسینال داده گف دوپودرتویه حلال حل بشه ساعتشم شش تاهفت عصر گف بزن!روز هفتم میرم سونو گف گون ...

عزیزم والا بستگی داره بدنت به دارو جواب بده یا نه که ایشالله جواب میده.....

دز داروتم خوبه برا پلی کیستیک بودنت ایشالله خوب جواب بده.....

خیلی بده که داروهای خوب پیدا نمیشن ایشالله خدا خودش کمکمون کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه من روز ۱۱ میکرو الان بی بی زدم یه هاله کمرنگ انداخت

مبارکه بسلامتی.شیرینی این لحظات گوارای وجودت. به امید خدا یه بتای اساسی هم در انتظارته. برای ما هم دعا کن.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
برای منم 11بود بنظرت اسپرین بخورم چون خودم حس میکنم خونم غلیظه!دکترگفته بودحامله شدی بخور ولی الان ت ...

والا من نمیتونم بگم بخوری چون بدون بررسی و تجویز دکتر شخصا دارو نمیخوردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باسلام به همگی سلام آنالوگ خوبی عزیزم امروزمن پانکچرشدم گفتن بایدجنینات فریز بشن توبرگه عملم نوشتن ...

عزیزم به نظر شرایطت خوبه....

خدارو شکر.....

آب زیاد بخور.....

گوشت و مرغ و ماهی و سفیده تخم مرغ آب پزم بخور ایشالله به زودی برا انتقال بدنت آماده میسه.....

ممنونم آنا جون ، نمیدونم ظاهرا ویروسی بوده . خودم فکر میکنم که به خاطر اون اتفاق وحشتناک و چند روزی ...

ایشالله به زودی کاملا خوب میشی.....

گوشت ومرغ وماهی برای منم خوبه بخورم برای کیفیت تخمک ها؟

آره عزیزم پروتئین کلا خوبه.....

من خودم با اینکه میدونستم هایپر نمیشم از دو سه ماه قبل پانکچر روزی دو تا سفیده تخم مرغ میخوردم.....

حتی بعدها تو بارداریمم میخوردم.....