2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام به همگى بچه ها من شنبه انتقال دادم امروز مى شه روز چهارم انتقال يا پنجم؟؟؟ من خيلى سرگيجه دار ...

عزیزم یه کم به خودت برس.....

خوب بخور....

ایشالله بهتر میشی فکر نکنم ربطی به انتقالت داشته باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اناجون ي سوال دارم،من طبعم گرموخشكه ماه ديگه انتقال جنين فريزدارم خواستم بدونم قبل بايدانتقال گ ...

عزیزم اگه طبعت گرم و خشکه خوب قبل انتقال کنار گرمی خنکیم بخور که زیادی گرمت نشه اما در کل میزان گرمی نسبت به سردی بیشتر باشه یعنی برایند گرمی رو به اعتدال باشه.....

اما بعد انتقال از شدت گرمی کم کن ولی نه اینکه فقط سردی بخوری.....

سعی کن ترکیبی بخوری اما نسبت به قبل انتقال گرمی کمتر باشه.....

کلا خودت به حست و بدنت دقت کنی میفهمی بدنت چی نیاز داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم عسل با آجیل و گردو بخور ایشالا ک شنبه فولیکولات خوب رشد کرده باشن 

میدونی بهارجان ما پلی کیستیکا با دوزپایین هم کلی تخمک میتونیم داشته باشیم ولی متاسفانه کلی داروی بی کیفیت الان توهمه ی داروخانه ها هستن که به خوردمردم بدبخت میدن کشوروبه کثافت کشوندن به خدا 

میدونی بهارجان ما پلی کیستیکا با دوزپایین هم کلی تخمک میتونیم داشته باشیم ولی متاسفانه کلی داروی بی ...

سلام دکتر منم دقیقا اینو گف

فقط یه سوال ماکه فولی ریز داریم اونارشدمیکنن تبدیل به تخمک میشن اگه اینجوری باشه بنظرت اونا بی کیفیت نیستند چندوقته توتخمدان هستند

میدونی بهارجان ما پلی کیستیکا با دوزپایین هم کلی تخمک میتونیم داشته باشیم ولی متاسفانه کلی داروی بی ...

آره به خدا الان آدم جرات نمیکنه دارو تهیه کنه....

مبارکه عزیزم الان بهتری انشالله؟🌷

ممنونم عزیزم❤ ، بالاخره بعد ۵ روز امروز از جا تونستم بلند بشم ، یکی از وحشتناک ترین تجربه های مریضی بود برام تو عمرم 😔😭 ینی نابود شدم اما شکر خدا الان بهترم.

مشکل اینجا بود که نمیتونستم دارو بخورم که باعث شد هم خیلی طولانی و شدید بشه و هم قدرت و توان بدنم هی تحلیل بره. دیگه محبور شدم با روشای سنتی درمان کنم خیلی سخت بود.

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام دکتر منم دقیقا اینو گف فقط یه سوال ماکه فولی ریز داریم اونارشدمیکنن تبدیل به تخمک میشن اگه این ...

عزیزم اگه دز دارو جوری باشه که تعداد خیلی بالا نره میتونن با کیفیت بشن....

سلام .آنا جون آزمایش homocysteine  برای چیه؟ برای من ۱۰ بود و رنج نرمال ازمایشگاه۵-۱۵.خوبه؟

عزیزم مربوط به غلظت خونه برا شما خوب بوده.....

شب قبلش که گوشت نخوردی؟

یا آسپرین و امثالهم دو هفته اخیرش نداشتی؟

سلام من ازمایش دادم منفی شد بتا 7.26شد روز13ام بود

عزیزم حتما تکرارش کن.....

احتمال داره بالا بره.....

دو روز دیگه همینجا تکرار کن البته اگه جای معتبریه؟

عزیزم اگه دز دارو جوری باشه که تعداد خیلی بالا نره میتونن با کیفیت بشن....

به من ده تاسینال داده گف دوپودرتویه حلال حل بشه ساعتشم شش تاهفت عصر گف بزن!روز هفتم میرم سونو گف گونال پیدانمیشه توبازار!بنظرت خوبه؟چکارکنم کیفیتشون خوب بشه؟

یدوفولیک میخورم الان!

ممنونم عزیزم❤ ، بالاخره بعد ۵ روز امروز از جا تونستم بلند بشم ، یکی از وحشتناک ترین تجربه های مریضی ...

خدارو شکر باز بهتری.....

خیلی مراقب خودت باش.....