2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048361 بازدید | 684651 پست
دوس جونا سلام  من امروز دوبار رفتم زیر سرم 😢 متاسفانه از دیروز معذرت میخوام اسهال شدید گرفتم ...

عزیزم ایشالله به خیر میگذره.....

میوه هارو خوب بشورین بخورین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بخشید میشه بگید همسرتون هم مشکل داشته ک حالا دومی رو طبیعی باردارید!؟کاش ک بگید معجزه شده تا ی کم ام ...

عزیزم ما کلی مشکل داشتیم اما خدا بخواد نشد نداره.....

ایمنی انعقادی.....

آندومترزوزمم که درمان شد.....

همسرم مورفوی بین صفر و یک....

تحرک پایین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا جالبه  که تو عمرم تا حالا اسهال اونم به این شدت و طولانی نگرفته بودم ، اد باید تو این زمان ...

اینم حکمتتتتتتتتتت خدا.....

قربونش بشم که انتظارتو کوتاهتر کرد که دلت قرص تر بری جلو.....

مبارکت باشه عزیزم.....

ایشالله ۱۲۰ سال در سلامت کامل بتپه و شما شاهد شادی و موفقیتاش باشین.....

سلام به همه مامانای جدید تاپیک این گلها تقدیم به شما مامانای نازنین⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ آناجون سلام عزیزم  ...

عزیزم خیلی از اطلاعات سونو سر در نمیارم.....

بذار ببینم چیزی دستم میاد.....

سلام انا خانم گل ک با این تاپیکت کلی لطف کردی ب امثال من ک خیلی چیزا براشون سواله...ازت ی مشورت میخو ...

عزیزم من جات بودم تا بهبود کامل عوارض هایپری صبر میکردم چون میدونی که انتقال میتونه باعث برگشت و عود عوارضش بشه.....

تا مطمئن نشدی انتقال نده....

این از این.....

بابت کیستتم والا ظاهرا بزرگ نیست چون فکر کنم کیستهای بالای چهار سانت برا عمل توصیه میشدن.....

حالا میتونی به ترای کنی برا انتقال ایشالله جواب میگیری.....

راستی فقط تخمدانت درگیره؟

از بابت لگن و حفره شکنی و روده ها و..... مطمئنی؟

بابت تاپیکم فدات عزیرم اینجا با حضور شما دوستانه که معنی پیدا میکنه من از تک تکتون ممنونم.....

اینم حکمتتتتتتتتتت خدا..... قربونش بشم که انتظارتو کوتاهتر کرد که دلت قرص تر بری جلو..... مبارکت ب ...

قربونت بشم آنا جون ،همچنین برای عزیزان تو 

دقیقا همین بود، اگرچه که ۴۸ ساعت وحشتناکو گذروندم اما آخرش با دیدن جوجه ی یه سانتی و قلبش که خیلی محکم میزد همه ی دردام و همه ی رنجا و بدبختی هایی که تو تمام این ۷ سال انتظار و ناباروری کشیده بودمو یه جا فراموش کردم 😢😢😔 باورم نمیشد که این لحظه ی قشنگو ببینم ، لحظه ای که تمام آدمای دیگه خیلی اونو راحت بدست میارن و امثال ماها برا درک کردنش باید تمام وجودمونو سالها با درمانهای عجیبو غریب و بارها ناامید شدن و گریه کردن تو تنهایی فدا کنیم تا  اونو بالاخره بدست بیاریم.

برای تک تک بچه های اینجا و همه ی منتظرا این لحظه رو از خدا آرزو میکنم🙏❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
دوستان ، من به خیال اینکه قرار بود سقط‌کنم امروز و فردا که به ۲ ماه کشید ، کلسیم مصرف نکردم ، و بقیه داروهامو درست و حسابی مصرف نکردم ،،‌ الان زانوهام خیلی درد میکنه ، استخوان لگنم میگیره بطوریکه نمیتونم راه برم ، بطوریکه از دردشون معمولا شبا بیدار میشم و خیلی فشار میفته به زانوهام میخاستم ببینم اینا از عوارض عدم مصرف کلسیم هستش یا ربطی نداره ؟ اگه از عوارض کمبود کلسیم هستش ،آیا با مصرف کلسیم درست میشه ؟ یا کار دیگه ای باید بکنم یا اصلا ربطی به مصرف کلسیم نداره ؟
دوستان ، من به خیال اینکه قرار بود سقط‌کنم امروز و فردا که به ۲ ماه کشید ، کلسیم مصرف نکردم ، و بقیه ...

عزیزم بی ربط نیست اما منم با وجود مصرفش درد لگن و اینارو دارم اما بازم فکر کنم مصرف کنی کمتر بشه.....

آنا جون من قفسه سینم درد بدی گرفته نفس نمیتونم بکشم نمیدونم از چیه قلبمم مشکل نداره اخه

ثمین جان سوزش سر معده داری؟ منم اینجوری شدم دیروز رفتم دکتر ترسیدم عفونت ریه باشه دکتر گفت مشکلی ریه و قلب نیست به خاطر معده هست گفت پیش متخصص گوارش برم که دارویی بده برای بارداری مضر نباشه 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

سلام به همگی وتورک آنا عزیزم من خیلی وقته که به نی نی سایت سر نزدم ایشالاهمگی خوب باشید وبه آرزوهای قشنگتون برسیدتورک انا عزیز ازت یه راهنمایی میخاستم نمیدونم منو یادت هست یانه که چهار بار پانکچر کردم ولی جواب نگرفتم یه پسر دارم شکر خدا ولی هردومون خیلی دوست داریم که یه بچه دیگه داشته باشیم پیش دکتر جنتی هم رفتیم یه نسخه قرار شد آزمایش ژنتیک بدیم که دیگه ولش کردیم یه نسخه هم پیش دکتر بزرگ علوی رفتم که با مشاهده مدارکم گفت  چرا اینجا اومدی تو حالا بگو چکارکنم بنظرت از فکرش تمیتونم بیام بیرون

خدای مهربونم بعد این همه سختی طعم شیرینی وراحتی رو به زودی من بچشون
خب تقریبا نرمال بالا رفته دو برابر نشده دقیقا ان شاء ا... که همه چیز نرماله کی گفتین میرین سونو؟

مقدار بتا هر دو روز تقریبا باید دو برابر بشه

دقیقش فکر میکنم 1.8 برابر باید بشه

الان آزمایش طبیعیه

فقط باید صبر کنم تا سونو

هفته دیگه