2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
بچه هاى من استراحت مطلقم  همش تلويزيون و تو نت هستم ديروز تو نى نى سايت بودم  يك خانمى تا ...

بانو جان کلا بالا تر از یک قلویی ریسکه
الان هم تمام تلاش سازمان بهداشت جهانی بر اینه که حتی با کمک روش های ناباروری هم فقط فرد یک قلو باردار بشه
به نظرم اون خانم حق داشته

دکتر خودم بیشتر از دو قلو رو میگه ریداکت
مگر اینکه خود فرد بگه نمیخوام و ریسکش رو میپذیرم

شما هم از خدا بخواه هر تعداد که صلاحه لانه گزینی کرده باشن
همسر منم به زور میگفت خدایا حتما دو قلو باشه
اما الان خودش میگه شانس اوردیم دو قلو نشد چون اون وقت با این سرایطی که پیش اومد شرایط خیلی خیلی خطرناک تر میشد برام

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
 آها خخخ ببخشید لاله جون من زیاد سر در نمیارم آخه بچه ها که میگن چن واحد تزریق کردن فک کردم م ...

اره تلاش کن گونال مصرف کنی
والا دکتر من شدیدا مخالف مصرف کلومیفن و لتروزول تو سیکل میکرو هست
این سری هم احتمال اینکه همون باعث شده باشه که به مشکل بخوری کم نیست
به نظرم در موردش باهاش مشورت کن دوباره و بگو اگه مصرف نکنی اشکال داره؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم، چرا کبد جرب دارن، چه طور؟

عزیزم مردی که کبد چرب داره مکمل ها بدتر میکنه شرایطش رو
اول کبدش رو درمان کنین
مخصوصا در مورد ال کارنتین با دکترش مشورت کنین
چون خیلی موثره البته دوز بالاش مثلا 2000 واحد در روز

من خرداد پانكچر شدم انتقال فرش من منفى شد دو ماه گذشت از پانكچرم فردا بايد براى انتقال فريز برم

خب پس عوارض داروهاییه که داری مصرف میکنی
به نظرم به دکترت بگو شاید نوعش رو عوض کنه

اين سرى چون سيكل ام نچرال هست هيچى ندارم فقط ١شنبه آخر شب آمپول ovitrelle براى آزاد شدن فوليكولام زد ...

عه فک کردم دارو داری
پس چرا حالت بده؟
شاید ویروسیه

هانا جان ایران نبودی نه ؟ عزیزم به نظرم به دکتر بگو این حالتات رو شاید الان انتقال دادن به نفعت نباش ...

سلام لاله جون

نه ايران نيستم.الان نسبت به ديشب و صبح خيلى بهترم

همش سعى كردم مايعات بخورم و استراحت كنم اما خوب خيلى پرانرژى نيستم

از طرفى لاله جون فردا برام مى خوان يكى انتقال بدم اونم جنين فريز شده

سيكل ام هم اين دفعه نچرال هست فقط ١شنبه آمپول ovitrelle زدم براى آزاد شدن فوليكولهام.

سلام لاله جون نه ايران نيستم.الان نسبت به ديشب و صبح خيلى بهترم همش سعى كردم مايعات بخورم و استراح ...

شاید ویروسی چیزیه
یعنی قراره بعد از انتقال اقدام هم داشته باشی ؟ یا فقط برای بالا رفتن پروژسترون میخوان تخمک گ داشته باشی؟

بانو جان کلا بالا تر از یک قلویی ریسکه الان هم تمام تلاش سازمان بهداشت جهانی بر اینه که حتی با کمک ...

اتفاقا لاله جون اون هفته كه سونو داشتم نهايت سعيمو كردم كه اين دفعه برام دو تا جنين انتقال بدن (چون فقط هر بار يه جنين امتقال مى دن)اما قبول نكردن كه نكردن

گفتن فقط در يه صورت اينكاروانجام مى ديم كه پانكچر دوم باشه و سن خانم بالاى ٣٨ سال

حتى اومدم خونه هم باز يه ايميل بلند براى دكترم فرستادم خيلى احساسى هم بود فرداش بهم زنگ زد و گفت باور كن به نفعته كه يكى انتقال داده بشه اينجورى جنين هات هم هدر نمى رن و از طرفى ريسك دوقلويى بالاست ما فعلا براى تو با تيممون كه حرف زديم اين كارو نمى تونيم انجام بديم

راستش ديشب كه حالم بد شد فقط پيش خودم فكر كردم براى هيچى نبايد اصرار داشت و هر چيزى رو بايد به دكترها سپرد حتما يه حكمتى هر اتفاقى داره كه شايد يه ذره ديرتر متوجه اش بشيم

شاید ویروسی چیزیه یعنی قراره بعد از انتقال اقدام هم داشته باشی ؟ یا فقط برای بالا رفتن پروژسترون می ...

آره براى بالا رفتن پروژسترن.بدنمو با آزاد شدن فوليكولها آماده باردارى كردن شياف هم ايندفعه ندارم

گفتن چون سيكلت نچرال هست اصلا نيازى نيست 

بانو جان کلا بالا تر از یک قلویی ریسکه الان هم تمام تلاش سازمان بهداشت جهانی بر اینه که حتی با کمک ...

واقعا موافقم.....

منم یه زمانی آرزوم دو قلویی بود اما با تجربه بارداری قبلیم روزی هزار بار خدارو شکر کردم که دو تا نبودن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون لاله جون، يعني الكارنتين خوبه يا بده؟؟

خوبه عزیزم.....

اما دز بالاش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماری جان شاید غلظت خون باشه بهتره چک کنی چون این داروهای هورمونی به شدت رو غلظت خون موثر هستن

لاله جون آسپرین خوردم از صبح هم دارم آب می خورم. یکم بهترم. انگار ریه م یه ذره باز شد. ولی پشت شونه ام درد داره. اگه خوب خوب نشدم میرم دکتر. فدایت شم عزیزم🌺🌺🌺

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا