2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047741 بازدید | 684623 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سارا جان آره عزیزم من آخرین بار اردیبهشت ماه بود که جنین انتقال دادم و متاسفانه منفی شده هزینه ها نسبت به سال 91 که صددر صد افزایش پیدا کرده میکرو من حدودا شش میلیون برام تمام شد با داروها
سلام از دوستای خوبم ممنونم و التماس دعا دارم مهدیه و مهدیارجون ببین عزیزم هیچ چی غیر ممکن نیست،تو که اینقدر صبوری کردی چند روز دیگه هم دارو هاتو ا دامه بده و آزمایش بده الهی دلت شاد شه
مهسا (عضویت:1394/5/21) عزیزم به جمعمون خوش امدی و ایشالله دست اقصی برات سبک باشه و خدا به وسیله اقصی به زودی مامان دو تا دردونه نازت بکنه!!! مهسا عزیزم برای بارداری طبیعی باید بررسی بشی و خصوصا وضعیت همسرت خیلی مهمه! اگه احتمالا بارداری طبیعی پایین باشه مطمئنا میره سراغ لقاح آزمایشگاهی... نارسیس جون عزیزم حتما یه حکمتی تو کنسل شدن سیکلت بوده.... نگاه کنی میبینی شکر خدا تعداد معجزات و باراری های طبیعی انقدر زیاد شدن که میتونه یکیشم شامل حال تو بشه.... پس به خدا اعتماد کن به وقتش مامان میشی... سوگلی جون منم با الی جون موافقم در مورد پرهیز از حموم تو دوره پری... معمولا میگن حموم تو پری باعث سرد شدن رحم و پشت بندش کلی مشکلات میشه... منم یه مدته کم و بیش دارم رعایت می کنم اما تو گرما رعایتش خیلی سخته!!! اما درکل چند قلم رو سعی کن رعایت کنی.... 1. نشستن خودت و حموم نکردن موقع پری... 2. نخوردن آب بعد از حموم و نزدیکی لااقل تا یه ساعت 3. نخوردن سردیجات موقع پری و قبلش... mahsa عزیزم شمام به جمعمون خوش اومدی و الان که دارم اطلاعاتت رو وارد می کنم میبینم باید شنبه آز میدادی.... ایشالله که نتیجه مثبتی گرفتی... niloufar عشقم الان رسیدم به صفحه 39 و دارم خبر + شدن بی بی چکت رو دوباره میخونم... الان میخوام درست و حسابی بهت تبریک بگم... یعنی اون روزی که داشتی برای منفی شدن آزت گریه میکردی و دلگیر بودی چرا بعد از این همه تلاش تو خونه عموت و غربت نتیجه منفی گرفتی اگه میدونستی همچین چیزی در انتظارته باور میکردی؟؟؟؟ به این میگن حکمتتتتتتتت!!! گوارای وجودت باشه این معجزه شیرین و مستدام باشه شیرینیش!!!! elmira عزیزم اینکه دوباره به تاپیکمون سر زدی خوشحالم... ایشالله با کلی جنین تپل مپل به راهت ادامه میدی و دو تاشون میشن دردونه های زندگیت... عزیزم الان دارم اطلاعاتت رو وارد میکنم... احتمالا تا الان تکلیف انتقالت مشخص شده... ایشالله هر چی خیره پیش بیاد... یا الان انتقال بدی یا یکم استراحت کنی چند ماه بعدش.... به هر حال ایشالله به زودی مامانی... دوست جونا من تا صفحه 41 فعلا اطلاعات رو وارد کردم.... ایشالله باز فرصت کنم بهتون سر میزنم... همه تونو دوست دارم... مواظب خودتون باشین... من الان دارم میرم سونو...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ستی جون گرفتن استرادیول بستگی به بدنت داره! آره بعضیا بعد انتقالم داشتن! باز ببین دکترت چی میگه! عزیزم عوارض برای کسی صدق میکنه همه چیش نرمال باشه و الکی دارو بگیره!!!! در مورد ماها که یه جای کار میلنگه میان ببینن گرفتن یه دارو چه مانعی رو از سر راه بر میداره و مطمئن باش وقتی دارو بهمون میدن فوایدش به عوارضش میچربه وگرنه حتی استامینوفن عادی هم عوارض داره!!!!! پس به این چیزا فکر نکن و با امید و کسب اطلاعات برو جلو! از دکترتم بپرس تا کی داری که حواسش باشه کی باید قطعش کنی!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای خوبم.خوبید؟تبریک به مامانای جدید.مهدیه جان خیلی ناراحت شدم توکلت به خدا باشه.امیدوارم بزودی همگی ,دل شاد بشیم
منم مشهدم بیشتر میرم حرم.نایب الزیاره هستم واسه همه کسانی که منتظرن دعا میکنم.دیروز روز امام رضا بود یک حال و هوای خاصی داشت
بچه ها میشه منو راهنمایی کنید.ابن سینا با کدوم پزشک شروع کنم پزشکی که در کنار درمان اندومتریوزم رو هم کنترل کنه؟ .ممنون
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
A\/A جان تو ابن سینا گروهی کار میکنن پزشک رو بیمار انتخاب نمی کنه هر دفعه با یکی ویزیت میشی. کلنیک اندومتریوز جداست از قسمت زنان به کلنیک اندومتریوز معرفی میکنن. ولی در کل مرکز خوبیه
سلام سهیلا جون خوبی عزیزم؟
منم گفتم یه لحظه بیام ببینم اینجا چه خبره هیشکی نبود!
ایشالله همه چی بر وفق مراده!!!!!

دوست جونا به یاد تک تکتونم!