2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048219 بازدید | 684647 پست
سلام خانم ها.اگه یادتون باشه ذخیره ام پایین بوده. تو سیکل آی وی اف بودم ولی جنین تشکیل نشد.شاید باور ...

عزیزم ذخیره ات چند بود؟
داروهات چی بودن؟ دوزشون چند بود؟
قبل از سیکل مکمل چی داشتی؟

اینا رو لطفا جواب بده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به آنا عزیز و دوستای گلم یه سوال برام پیش اومده اگر اطلاع دارید ممنون میشم جواب بدید. من هفته ...

دکتر من وقتی لک بینی باشه امپول رو به هیچ وجه قطع نمیکنه مخصوصا که زیر 12 هفته هم هستی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من حق مادر بچه اینه که راهنمایی بشه و خودش انتخاب کنه، این اجبار احمقانه رو درک نمی کنم

جالبه واقعا!!
خوبه که پولش هم خودمون داریم میدیم
کشورای دیگه (اکثرشون) اگه رو سز سخت میگیرن، علتش اینه که هزینه اش پای بیمه اس !! پس حق دارن سخت بگیرن در ضمن شرایطش هم مهیا میکنن
نه اینکه یه عده مامای بی سواد (اکثرا) بالا سر بیمار باشن

لاله عزیز  این سری با دز کم شروع کردن که فقط یه فولیکول سایز۱۷ داشتم بقیه زیر ۱۰ بودن ودر نتیج ...

داروهای سری قبل چی بود و دوزش چند بود؟
این سری هم بگو هم دوزش هم خود دارو

بله امکانش هست ازاد بشه
بقیه هم ممکنه کوچیک بشه یا بعضی هاش کیست بشه
چون سایزش زیر ده هست احتمال اینکه کوچیک بشه بیشتره

من فکر کنم از دیروز یه دبه خیارشور خوردم ضرر داره؟؟ مخصوصا که تنده    

عزیزم دیگه نخور.....

تا الانش نوش جونت ولی دیگه نخور....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 ضرر داشت؟؟؟؟؟؟

دیگه نخور به هیچیم فکر نکن.....

کلا غذهای تند و ادویه جات خوب نیست.....

اینجور چیزا مثل خیار شورم نخوری بهتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون ی سوال.پیش اومده کسی که بارداره با آنوکسانم جنین رشد نکرده باشه؟

خب اگه مشکل چیز دیگه باشه بله پیش میاد
لطفا به چیزای خوب فکر کن
اولین نشونه سلامت جنین رشد نرمال بتاست
اونایی که جنینشون رشد نمیکنه یا مشکل تو رحم دارن که شکر خدا شما نداشتی
یا مشکل غلظت دارن که شکر خدا براس دارو داری
یا مشکل از خود جنینه که خودشو با همون میزان غیر نرمال بتا و رشد غیر نرمال نشون میده که اینم در موردت صدق نمیکنه

بچه ها خيلي از راهنمايي همه تون ممنونم شما ميدونين توي نتيجه آز اسپرم كانسنتريشن با توتال اَكا ...

اولی تعداد اسپرم در هر میلی لیتره
دومی تعداد کل اسپرم در کل نمونه

سلام آنا جون...ی سوال..من وقتی خوابم زیر دلم درد میگیره و موقعی ک از خواب بیدار میشم بعد از نیم ساعت ...

احتمالا وروجکت خسته میشه و دلش بازیگوشی میخواد.....

به سمت چپ بخواب یا پاشو برو یه کم آب بخور ایشالله که بهتر نیشه.....

اگه بهتر شدی جای نگرانی نیست.....

دوستان من تکلیف نمازم چیه؟ با این لکه بینی؟ شروع پریوده یا لک بارداری؟ موندم چه کنم؟دوستانی که این ...

عزیزم تا وقتی که پری کاملا شروع نشده یعنی دایم خون نمیبینی باید احکام استحاضه رو انجام بدی.اگه خونی که میبینی حجمش بالا هست باید غسل استحاضه کنی وبعد نماز بخونی اگه فقط لک میبینی باید برای هرنماز ۱بار وضو بگیری مثلا وضوبگیری نماز ظهر رو بخونی دوباره وضو بگیری نماز عصر رو بخونی.

احتمالا وروجکت خسته میشه و دلش بازیگوشی میخواد..... به سمت چپ بخواب یا پاشو برو یه کم آب بخور ایشال ...

آنا جون خیلی میترسم😔 همه میگن رحمت داره بزرگ میشه ولی من از انقباضاتی ک شماها میگید میترسم...جفت من تو سونو گفت پایینه ولی طول سرویکسم ۴۰ بود احتمال داره ب خاطر جفت پایینم باشه این درد؟

داروهای سری قبل چی بود و دوزش چند بود؟ این سری هم بگو هم دوزش هم خود دارو بله امکانش هست ازاد بشه ...

ممنون عزیزم‌

سری پیش هر روز سینال اف داشتم روزای آخر یه منوپور یه ستروتاید ببخشید دزهاش یادم نیس 

این سری هم ۵ روز اول روز دوتا کلومیفن میخوردم سه روز آخرش همراه با روزی یک آمپول منوپور یه پودر یه آب مقطر 

چهار روز بعدش شد روزی ۲ تا منوپور ۲ پودر یه آب مقطر 

دزش رو نمیدونم لاله جون

خداجونم شکرت