2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048313 بازدید | 684650 پست
انشالله همینطور باشه .لاله جون شما هم آنوکسان میزنید؟

نه والا
 دکتر ظهیری رو که میشناسی هیچی نمیده
بعدا که پیش دکتر خودم رفتم گفتم من خودم اسپرین شروع کردم و گفت همینو ادامه بده تا هفته 10 بعد کم کم قطع کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انا جون و لاله عزیز این دکتری که رفتم پیشش خیلی دکتر خوبیه کلینیک ناباروری داره اولین بار بود پیشش م ...

بهار جون من متوجه نشدم
چی رو همین جا ادامه بدی؟
و اینکه شهرتون کجاست؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها آنا جون امیدوارم همگی در هر مرحله ای هستین خوب خوش و سلامت باشین  یه سوال😊 من قر ...

اگه منظورت بیمه ایرانیان هست ، بهتر میده هزینه ها رو از تامین

برا ما ۳۲ بود که باید زیر ۱۵ میبود.... اما خوب سه ماه دارو و خنکی و رژیم غذاییو کدی دنبال کردیم مجد ...

ممنونم اناجون، الان تا من وارد سيكل بشم يك ماه و نيم زمان ميبره متاسفانه، خيلي نگرانم بدتر شه، چيكار كنم غير از اينا؟

...
بچه ها ببخشید جای این سوال تو این‌ تاپیک شاید نباشه چون پربازدید هستش میپرسم  جدیدا یه چن ...

به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنین
نیازه تست های و بررسی های خاص انجام بشه

ممنونم اناجون، الان تا من وارد سيكل بشم يك ماه و نيم زمان ميبره متاسفانه، خيلي نگرانم بدتر شه، ...

نگران نباش....

رعایت کنه بهتر میشه.....

منم سیکلم طول کشید شروع بشه....

اتفاقا بهتره زمان بدی به همسرت که کارا و تغذیش اثرشو رو اسپرم نشون بده سه ماه زمان میبره اسپرم جدید ساخته بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس هیچ علایمی ندارم طبیعی؟؟اخه بعضیا لک بینی دارن بعضیا علایم دیگه

نه عزیزم طبیعیه خیلیا لک نداشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حالا این سری حتما دکتر طرازی (فک کنم الان طرازی هستین ) کارای لازم رو میکنه احتمالا سرکلاژ هم بشین ...

ممنون گلم انشالله که شماهم به سلامتی زایمان کنید وپسرگلتو بغل کنی منم اینبارمیخام به دکترطرازی بگم برام سرم تجویز کنه من ازهشت هفتگی احساس انقباض داشتم یعنی بادارو استراحت تونستم به بیست ویک هفته برسم ومتاسفانه پسراموازدست دادم

سلام 

آنا جون و بقيه دوستان اگه جواب سوالمو مى دونين لطفا راهنماييم كنين

بعد از انتقال امگا ٣ و ويتامين اى رو ادامه بدم؟

دكتر بهم هيچ ويتامينى جز فوليك اسيد نداده و خودم بقيه هارو مى خورم مى خواستم نظر شمارو بدونم ادامه بدم يا نه؟

من قبل از انتقالم امگا ۳ خوردم بعد انتقال دکتر گفت قطعش کن

بهار جون بعد از سونوی قلب خانم دکتر چه آزمایشات و دارویی برات نوشتند؟

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
سلام بهارجان شما چطوری دکتر رو راضی کردید بهتون سرم بده چون منم ایمنیم خیلی جزئ مشکل داره به نظرت دک ...

عزیزم من قبلا سقط طبیعی داشتم دکتر برای انتقال اولم سرم نداد ولی برای انتقال دومم و سومم بهش گفتم میتونم سرم داشته باشم گفت باشه🙂 ب شما صد در صد فکر کنم سرم بده با توجه ب سقطتون و حتما هم سر کلاژ بشو