2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
ممنونم از پاسخت آناي عزيز،،، خيلي گنگم، بچه هايي كه همسرشون موردي داشته و الان الحمدلله نيني دا ...

عزیز دلم بارداری طبیعی با مورفوی مشکل دار احتمالش نزدیک صفره!!!!!

باز اگه با میکرو باشه و اشتباهی اسپرم با مورفوی خراب رو تزریق کنن داخل تخمک و اونم تبدیل به جنین بشه شاید حرف دکترت صدق کنه اما وقتی بارداری طبیعی اتفاق میفته به احتمال ۹۹/۹۹ درصد اون اسپرمه شکل و تحرکش نرمال بوده که تونسته خودشو به تخمک برسونه و لقاح اتفاق بیفته.....

مگر اینکه از نظر ژنتیکی اسپرم یا تخمک مشکل داشته باشن که اونم ربطی به مورفوش نداره یعنی ممکنه اسپرم از نظر ظاهر کاملا سالم باشه اما باطنا ژنتیکش مشکل داشته باشه....

در مورد تخمکم همینطوره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون ميشه همزمان با عكس رنگي همون سيكل ضدبارداري هم استفاده كرد؟؟ ميخوام بدونم ميشه از دكترم بخوام ...

نمیدونم عزیزم بشه یا نه فکر نکنم موردی باشه ولی باید از دکترت بپرسی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل به خدا.......ادامه میدم ......ناامید نمیشم از لطف خدا.....دوستان دعا لطفن😶

آفرین عزیزم.....

ایشالله به زودی میوه شیرین صبر و امیدتو خواهی دید.....

شاید منو نشناسی ولی خیلی دعات کردم.دعا میکنم .نی نیت سالم باشه و سالم بیاد بغلت عزیزم .. بقول آنا ن ...

عزیزم‌ممنونم از‌وقتی که گذاشتی‌و نوشتی ، من توو این یه ماه نزدیک به ۴ تا پریناتالوژ رفتم ، همه تلاشمو کردم ، ایشالا اگهذسالمه خدا خودش نکه داره ،،،میگم اینجا دوستانی هستن که از خواهر به آدم نزدیکترن در مورد مشکلاتمون ،،، خدا به همه اولاد سالم بده ، به همه منتظرا ،،آغوش همه را با چندتا نی نی سالم پر کنه ،، ممنون از دعاهاتون

بچه ها ببخشید

جای این سوال تو این‌ تاپیک شاید نباشه

چون پربازدید هستش میپرسم

جدیدا یه چند روزه صبحها که از خواب بیدار میشم دست چپم شروع به مور مور شدن میکنه و بعدش هم خواب !

اولش جدی نگرفتم گفتم شاید زیر مونده باشه

ولی تکرارش داره نگرانم میکنه

کسی این تجربه رو داشته

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
نگارجون براتون چن تا جنين تشكيل شد و چن تا نتقال دادن؟ و چندمين انتقالتون نتيجه داد؟

عزیزم من خودم یک تخمدان دارم پس نصف افراد عادی تخمک میتونن بگیرن سری اول ۶ تا تخمک ۳ تا جنین که منفی شد سری دوم ۵ تا تخمک ۳ تا جنین که خوشبختانه مثبت شد البته برای سری دوم درمان های دیگه هم انجام دادیم ایمنی برای خودم و دی اف ای اسپرم هم کمی مشکل داشت دارو دادن بعد سیکل انجام شد

لطفا برای سلامتی نی نیم یک صلوات بفرستید
عزیز دلم بارداری طبیعی با مورفوی مشکل دار احتمالش نزدیک صفره!!!!! باز اگه با میکرو باشه و اشتباهی ا ...

اووف خيلي بدم اوند از دكترت بي سواد،،، ممنونم ازت عزيزم🌹

...
عزیزم من خودم یک تخمدان دارم پس نصف افراد عادی تخمک میتونن بگیرن سری اول ۶ تا تخمک ۳ تا جنین که منفی ...

😘😘😘 ممنونم از پاسخت عزيزم

دي اف اي چن بود؟ چه دارويي داد

...

بچه ها من قبلا كامنت گذاشتم.كه خودم پلي كيستيكم.شديد نيس.هر ماه پريود ميشم.ولي شوهرم مشكل مورفو و تحرك داره.يزد بهم گفتن بيا براي آي وي اف.با توجه به سن و ازمايشات كه زمان از دست نره،ولي اومدم الان تهران كه اينجا هم مشورت كنم.فردا از رويان وقت گرفتم.كسي تهران دكتر خاصي رو ميشناسه كه بتونم برم مشورت كنم؟!هنوز نتونستم دلمو يك دل كنم براي آي وي اف.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بچه ها من قبلا كامنت گذاشتم.كه خودم پلي كيستيكم.شديد نيس.هر ماه پريود ميشم.ولي شوهرم مشكل مورفو و تح ...

ابن سينا هم خوبه، توكل به خدا، راس ميگن وقت تلف كردن خوب نيس، نترس اينجا اينهمه ميكرو كردن خيليا راضي بودن، من خودم بلد نيستم ولي اينجا تعريف دكتر طرازي رو شنيدم البته خودم نميشناسم

...
ابن سينا هم خوبه، توكل به خدا، راس ميگن وقت تلف كردن خوب نيس، نترس اينجا اينهمه ميكرو كردن خيليا راض ...

مرسي عزيزم از كمكت.خدا بهممون كمك كنه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
😘😘😘 ممنونم از پاسخت عزيزم دي اف اي چن بود؟ چه دارويي داد

فکر کنم ۶ درصد از حد نرمال بیشتر بود، ۱۲ تا سینال اف به همسرم دادن همراه فرتیل اید

لطفا برای سلامتی نی نیم یک صلوات بفرستید