2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048322 بازدید | 684650 پست
اناحوووون خيلي دلم گرفته براي ميكرو با مورفولوژي سه درصد ميشه جواب گرفت؟؟ ٩٠مليون تعداد با تحرك ٣٠ ...

جیگر طلا شوخی نکن.....

خوب میکرو واسه این موارد حتی بدتر از ایناست دیگه.....

ما با مرفوی بین صفر و یک و تحرک خیلی پایین و تعداد ۸ الی ۱۲ میلیون جواب گرفتیم و خیلیام بودن با شرایط مشابه جواب گرفتن.....

تازه من با همین شرایط طبیعیم باردار شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نه حتمانی نداره..... من خودم بعد انتقال چون حوصلم تو اتاق خواب سر میرفت تو سالن رخت خواب پهن ...

ممنونم عزیزم که هرلحظه وقت میزاری وپاسخ مارامیدی ان شاالله خودت وهمسرت وکوچولوهات درپناه خداباشین

😍😍خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم که هرلحظه وقت میزاری وپاسخ مارامیدی ان شاالله خودت وهمسرت وکوچولوهات درپناه خداباشین

فدات عزیزم....

ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

راستی دوستان عیدتون مبارککککککک.....

ایشالله برا همه دوستان روز و روزای خوبی در پیش باشه.....

منم برم یه کم لالا کنم....

البته اگه این شیطونک درونی بذاره بخوابم.....

جیگر طلا شوخی نکن..... خوب میکرو واسه این موارد حتی بدتر از ایناست دیگه..... ما با مرفوی بین صفر و ...

ممنونم از پاسخت آناي عزيز،،، خيلي گنگم، بچه هايي كه همسرشون موردي داشته و الان الحمدلله نيني دارن، شرايطشون ميانگين چه جوري بوده؟؟

...
آره خواهری تا خداهست امیدم هست با مرفولوژی 1هم باردار شدن.توکل برخدا انشالله بزودی خبر بارداریتو بهم ...

خيلي ممنونم از پاسخت عزيزم، ميتونم بپرسم شرايط همسر شما چي بود؟

...
بله معلومه که میشه، ما با مورفولوژی ۲% میکرو انجام دادیم و تحرک هیچ اهمیتی در میکرو نداره 

نگار جون خيلي ممنونم از پاسخت، انشالله ب سلامتي و دلخوشي بغل بگيري

...
بله معلومه که میشه، ما با مورفولوژی ۲% میکرو انجام دادیم و تحرک هیچ اهمیتی در میکرو نداره  

نگارجون براتون چن تا جنين تشكيل شد و چن تا نتقال دادن؟ و چندمين انتقالتون نتيجه داد؟

...
جیگر طلا شوخی نکن..... خوب میکرو واسه این موارد حتی بدتر از ایناست دیگه..... ما با مرفوی بین صفر و ...

اناجون دكتر بيشعور گفت اينطوري بارداري هم اتفاق بيوفته سقط ميشه😳😔باعث شد بترسم از اقدام ب بارداري😔

...

اناجون ميشه همزمان با عكس رنگي همون سيكل ضدبارداري هم استفاده كرد؟؟ ميخوام بدونم ميشه از دكترم بخوام اگر قراره سيكل از اونايي باشه كه قبلش ضدبارداري ميدن ميشه من همين سيكل عكس بخورم تا عقب نيوفتم؟؟

...
عزیزم خوب بی بی منفیو خیلی سراغ دارم اما بتا کمتر بوده اما میدونم بودن کسایی که بتای اول حتی دومشون ...

توکل به خدا.......ادامه میدم ......ناامید نمیشم از لطف خدا.....دوستان دعا لطفن😶

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
ممنونم از پاسخت آناي عزيز،،، خيلي گنگم، بچه هايي كه همسرشون موردي داشته و الان الحمدلله نيني دا ...

ببین صفحه یک تاپیک رو یه نگاه بنداز اسمهای با رنگ بنفش مشکل مورفو داشتن.....

البته خلاصه ۶۰۰ صفحه اوله اما نگاه بندازی میبینی چقدر تو همون تعداد کم مامان داشتیم.....