2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
مرسی عزیزم 😍 ایشالا ک جواب آزمایش هم خوب باشه🙏

ان شاالله که هست

اخرم من ازمایشو نفهمیدم

ننوشته برام

نگرانم تا ان تی رو بدم ببرم دکتر دیر نشده باشه

ولی قصد دارم سلفری انجام بدم. این هفته به دکترم میگم شاید نیاز به ازمایش دیگه نشه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=67181128]من مطبشون میرم یبار انتقال فرش داشتم مثبت شدم اما سقط شد و ماه قبل انتقالم منفی شد فقط یک بسته سه تا ...[/QUOTE]

براى من فقط سه تا بود كه سه تاش جنين شد انتقال داد جونم

خانم دكتر حيدر ماه 

در كارش فوقالعاده هست 

اما به نظر من شناسى در اى وى اف و ميكرو 

دو نفر با من انتقال جنين داشتن امروز رفتم يكى بتا ١بود يكى ٢٥بود 

با اينكه سر انتقال من پشت سر هم سرفه مى كردم خودشون باورشون نمى شد براى من مثبت شده سر سرفه ها من تكان هم مى خوردم 

انشالله عزيزم دامنت به زودى زود سبز شه 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

با دکتر تماس گرفتم.گفتن داروهاتو تا شنبه ادامه بده و قط نکن.....بنظرتون این عاقلانست؟؟؟؟ بتا به این پایینی امیدی بهش هست؟

اونم جنین بلاست......

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
وااااااای خدای من، ببین اشک منو در آوردی مبارکت باشه، خیلی سختی کشیدی واقعا مبارکه گلی ان شاالله 9 م ...

واقعا راه سختى هست انشالله همگى به زودى مامان بشيد 

ممنونم عزيزم 🙏😘🌸

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
سلام روشانی جون عزیز دلم بخدا امروز همش تو فکرت بودم فک میکردم دیگه نمیای سر بزنی.عزیزم انشالله ک خد ...

جعزیزم قربونت برم ،،، توو این یه ماه خیلی اعصابم درگیر بود ، گفتم بیام اینحا هم فقط انرژی منفی میدم ، برا همین سر نمیزدم ،، دلم میخاست اگه میام با خبر خوش بیام ،،،، ممنون که بدون اینکه منو بشناسی من از فکرت میگذرم ،،، توو این تایپک دوستانی هستن که از خواهر به آدم نزدیکترن و امیدوارم خدا به وسعتدقلبای پاکشون بهشون بده و همه آرزوها برآورده بشن ، ممنون از دعای‌خوبت ،،ایشالا همه چی برا شما هم خوب پیش بره

روشانيلوي عزيزم 😭😭😭 اسمتو ديدم واقعا خوشحال شدم، هممون تو فكرت بوديم و منتظر خبر، خدارو شكر كه هن ...

ممنون دوست عزیزم ، ایشالا شما هم نی نی عزیزمونو سالم بغل بگیری ،،،‌به نی نی خوشگلت بگو مال منم دعا کنه عزیزم

ممنون دوست عزیزم ، ایشالا شما هم نی نی عزیزمونو سالم بغل بگیری ،،،‌به نی نی خوشگلت بگو مال منم دعا ک ...

مرسي عزيزم ان شاءالله كه نينياي هممون سالم و سلامت و به موقع دنيا ميان، مطمئن باش اينجا همه دعات ميكنن و به فكر شما و نيني هستن، مارو از خودت بي خبر نذار ان شاءالله كه خبراي خوب ميشنوي و هممون خوشحال ميشيم، الهي آمين

تیکر من ماهش تغییر کرد امروز سونو گرافی ان تی بودم و گفت  هفته ۱۳ و یک روز هستم...الحمدالله سون ...

خدارو شکر عزیزم....

ایشالله بهترین دوران رو میگذرونی و به سلامتی بغلش میکنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من شنبه صبح رفتم سونو و ضخامت آندومترم ٩/٦ بود و ١شنبه آخر شب هم آمپول براى آزاد شدن تخمك رو ...

عزیزم مطمئنا بالا میره.....

به سلامتی ایشالله یه انتقال خوب خواهی داشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شاینا جون خیلی خسته و افسرده م انگار یه کوه غم رو دلمه خیلی سالهای سختی رو گذروندم،تحملم داره تموم ...

عزیزم ..

خیلی درکت میکنم 

منم چند ساله منتظرم ..

هنوز نتیجه ای نگرفتم ولی همچنان در حال تلاشم 

درسته سخته ...انتظار هم تلخه اما به ثمره شیرینش فکر کن 

به امید اون روزای قشنگ  دست از تلاشت برندار 

وسعی کن ناامیدی رو از خودت دور کنی ..

ان شالله خیلی زود بیای وخبر بارداریت روبدی عزیزم ..

تیکر من ماهش تغییر کرد امروز سونو گرافی ان تی بودم و گفت  هفته ۱۳ و یک روز هستم...الحمدالله سون ...

خوشحالم برات عزیزم ...ان شالله این دوران همینطور  بخوبی  وسلامتی پیش بره ...وهمچنین برای تمام دوستان عزیزم

الهی امین