2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست

[QUOTE=67158040]پس میگو اوکی هست..... اتفاقا خیلی دلم میخواست چون اطلاعات نداشتم کرات نکردم بخورم..... پس تو برنام ...[/QUOTE]

ماهى قزل و ميگو عاليه اناجانم

من هفته اى دوبار از هر كدام مى خورم 

حتما بخور 

نوش جانت باشه 😋😉

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آنا جون و بقیه دوستان ،خوبین ؟ نی نی هاتون خوبن ؟

وضعیت جنین من یادتونه ؟ که میگفتن میکروسفال هستش ؟ من یه کم دست نکه داشتم و سقط نکردم ، دکتر زنانم برا اینکه سقط کنه کفت یه مدرک دیگه لازم داریم ،گفت یه بار دیگه برو پیش سونوگرافی فرزانه ، سونوگرافی فرزانه هم که دیکه هر دکتری قبول داره کارشو ، با همسرم رفتم ، سونوگرافی فرزانه گفت بچت میکروسفال نیست ،چون پیشونی داره ولی چون وضعیت قرار گرفتنش بریج هستش شکل سرش خربزه ای هستش و‌کلی در مورد وضعیت شکل میکروسفال توضیح داد و خیالمونو ذاحت کرد و‌گفت اگه مشکلی بود دفعه قبل بهت میگفتم ،گفت عرض سرش کمتر هستش وقتی فقط عرضشو در نظر بگیریم میکروسفال میشه ولی وقتی حجم کل سرشو در نظر بگیریم میکروسفال نیست ،،‌ وگفت من بهت تضمین میدم همچین چیزی نیست و مشکلی نداره ،،، فقط فرم سرش فرق داره ،،، و چون سر خودت هم کوچیکه مشکلی نیست ،،، بعد رفتم پیش دکتر خودم ،گفت دوباره برو‌پیش پریناتالوژ ،حنطوش زاده و‌حنطوش زاده گفت درسته سرش خربزه ای هستش ولی باز‌کوچیکه ، سقط کن ،،، الان بنظرتون حرف پریناتالوژ ارجحتر هستش یا سونوگراف متبحری مثل فرزانه ؟

البته اینم بگم خنطوش زاده گفت خودت تصمیم بگیر ،یعتی اونم مطمین نگفت ، گفت من خدا نیستم ولی سش کوچیکه ،خودت تصمیم بگیر

نه عزیزم نگران نباش..... خطرناک نیست..... البته خیلیم بالا نیست..... حالا خواستی با یه ایمونولوژ ...

آنا جان

امروز تیتر دادم شده بود ۱۶۰۰.الان دیگه برم سونو ساک دیده میشه به نظرتون یا دو سه روز دیگه صبر کنم؟

آنا جون امروز رفتم دکتر زنان که کلینیک ناباروری داره سونو کرد و گفت قرص دوفاستون بخور اگه خوب نشی مش ...

مشکل جنینی چیه عزیزم، مگه اول بسم ا... بدون هیچ دلیلی به خاطر لک بینی این حرفو میزنن!!
اکثر کسایی که فیبروم دارن لک بینی هم دارن
خیلی هام با داشتن امپول و شیاف باز لکشون قطع نمیشه
فکرت رو مثبت نگه دار

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام آنا جون و بقیه دوستان ،خوبین ؟ نی نی هاتون خوبن ؟  وضعیت جنین من یادتونه ؟ که میگفتن میکر ...

عزیز دلم خوشحالم که سقط نکردی...

اگه بدونی چه ذوقی کردم دیدم گفتی دست نگه داشتی.....

انگاری دردونه خودم نجات پیدا کرده باشه.....

عزیز دلم من نمیتونم قطعی چیزی بگم اما دلم میگه خدا سنگ جلو پات انداخته که سقط نکنی.....

به خدا فقط میتونم بگم خوشحالم که هنوز دردونت تو دلته.....

ایشالله که صحیح و سالم بغلش خواهی کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان امروز تیتر دادم شده بود ۱۶۰۰.الان دیگه برم سونو ساک دیده میشه به نظرتون یا دو سه روز دیگه ص ...

عزیزم چرا میخوایی سونو ساک بری؟

خوب یهویی بذار برا قلب برو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE= 67154840 ]مبارکه عزیزم وای که چقدر خوشحال شدم مبارکتون باشه 9 ماهو به سلامت طی کنی البته در ...

ممنون عزیزم
شکر خدا بهترم از دعای شما دوستای خوبم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پس میگو اوکی هست..... اتفاقا خیلی دلم میخواست چون اطلاعات نداشتم کرات نکردم بخورم..... پس تو برنام ...

منم عاشق میگو هستم 

پرپر جون درد میتونه نباشه اصلا هم درد پریود هم درد شکم مال من اصلا درد نداشت درد داشتن نشونه ی ای ...

خيلي واسم سخته تشخيصش! چون وقتي بچه به طرف جمع ميشه حتي همسرمم دست بزنه متوجه ميشه كجاست ، چون اون طرف ديگه به نسبت نرمتره... حالا امروز حركتاش رو به صورت كمي سفت كردن خودش و جمع كردنش حس ميكنم، ولي بازم يه جاست، مثلا سمت معده، سمت راست يا سمت چپ پايين... حالا ان شاءالله هفته ديگه به دكترم ميگم ببينم نظرش چيه

ان شاءالله كه واسه هممون به خير و خوشي بگذره تا آخر

عزیزم چرا میخوایی سونو ساک بری؟ خوب یهویی بذار برا قلب برو.....

آناجون میترسم خارج رحمی باشه یا یه مشکلی داشته باشه نمیدونم استرس دارم

نرم به نظرتون؟

اون وقت برا قلب کی باید برم؟

سونو برا دیدن ساک ضرر داره؟

البته درد و لکه بینی الحمدلله ندارم

عزیز دلم خوشحالم که سقط نکردی... اگه بدونی چه ذوقی کردم دیدم گفتی دست نگه داشتی..... انگاری دردونه ...

عزیزم ممنونم ، اگه بدونی توو این یه ماه چه ماجراهایی گذروندم ،،، باور میکنی رفتم سقط کنم پیش دکتر جایگزین دکترم ، گفت یه سونو معرفی میکنم برو پیشش بنویسه آب دور جنینت کمه بیا من توو بیمارستان میسپارم گیر ندن کورتاژ کنیم ،، آشناش بود ، خودش هم زنگ زد با سونوگراف حرف زد و توضیح داد ،،، رفتم پیش سونوگذافی‌که معرفی‌کرده بود ،اونم دوباره سونو کرد گفت از نظر من بچه تو میکروسفال نیست ، من نمینویسم آب دورش کمه که بری سقط‌کنی ،گفت اگه قرار بود هر جنین اینحوریو سقط کنیم نصف جنینا باید سقط میشد ،، اون نننوشت ،،، دوباره رگشتم پیش دکتر گفت برو پیش پریناتالوژ ‌ ذفتم پیشش سونو کرد گفت چون آی وی اف هستی ، ۲ هفته دیگه صبر کن ،،بعد بیا نظر قطعیو بدم ،،،که تا اون ۲ هفته دکتر خودم اومد ،گفت برو پیش فرزانه ،،،که اونم گفت مشکلی نیست ،،یعنی همش حرفت یادم میفتاد که اگه سالمه خذا سنگ‌جلو پات بزاره ،،، فعلا که ماجرای من این بود تا الان ،،، ااان باز سر ۲ راهی موندم ،،‌ 

گفتم بالاخره اینجا دوستان زیادی سر میزنن یه سوال بپرسم که پریناتالوژ ارجح هستش یا سونوگراف

آناجون میترسم خارج رحمی باشه یا یه مشکلی داشته باشه نمیدونم استرس دارم نرم به نظرتون؟ اون وقت برا ...

عزیزم خوب درد که نداری.....

دلیلی نداره به خارج رحمی شک کنی.....

خوب سونو زیادی بهتره نداشته باشی....

سونوی قلب معمولا ۳۰ انتقال به بعد بری احتمالا ببینیش.....

عزیزم ببین من شخصا تا حد امکان سونوی اضافی نرفتم مگر اینکه استرسم انقدر زیاد بوده میارزیده برا کم کردن استرس برم سونو.....