2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048313 بازدید | 684650 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون چند نمونه صبحونه برا بعد انتقال میگی که سردی هم نباشه .دفعه قبل همش مربای به و کره خوردم نمی ...

والا منم مربای به و تخم مرغ و پنیر و گردو، همینارو میخوردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون من دارم استرادیول میخورم ازدیروزیه حالت سرماخوردگی گرفتم تهوع دارم تبخال هم زدم امروز ب ...

عزیزم والا منم قبل انتقال تب خال زدم دکتر بهم قرص سلنیوم یا سلن پلاس یا همچین چیزی داد.....

صفحه اولو نگاه کنی اونجا دقیق نوشتم....

تهوع احتمالا به خاطر استرا باشه.....

حالا به دکترت بگو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من و شوهرم کاريوتايپ هم دادیم مگه باز امکان مشکل دار بود جنین از لحاظ ژنتیک وجود داره؟ 

عزیزم گفتم که انقدر به چیزای منفی فکر نکن.....

عزیزم کاریوتایپ تا حدی بررسی میکنه اما خوب وقتی کاریوتایپ اوکی هست چرا دیگه انقدر به احتمالات پایین فکر میکنی؟

امان از دکترایی که ذره ای از روانشناسی بیمار نمیدونن و فقط استرس میدن....

عزیزم الان تنها کاری که ازت بر میاد حفظ آرامشه پس خواهشا به فکر دردونت و خودت باش.....

آناجان از صبح که بیدار شدم کمردرد و زیردلم درد میکنه....همش حس پریود شدن دارم....خوابم خیلی نامرتب شده....از اونور آسانسور خراب شده موندم چطور برم آزمایش گیج شدم😐☹

بعد از ۱۲ ۱۳ روز میخام از خونه بزنم بیرون ....

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
آناجان از صبح که بیدار شدم کمردرد و زیردلم درد میکنه....همش حس پریود شدن دارم....خوابم خیلی نامرتب ش ...

عزیزم پله هارو آروم برو پایین اگه بهت استرس میده همسرت بره پذیرش بشه و یکی بیاد خونه ازت خون بگیره.....

عزیزم والا منم قبل انتقال تب خال زدم دکتر بهم قرص سلنیوم یا سلن پلاس یا همچین چیزی داد..... صفحه او ...

ممنون عزیزم ازاین که وقت میزاریدفقط یه سوال استرادیول غلظت خون میاره؟یه وقت براجنینا ضرر نداشته باشه؟

😍😍خدایا شکرت
عزیزم دکتر دومی دقیقا همینو تشخیص داد و دقیقا هم همون بود..... دونه هام دیگه دارن محو میشن.....

زود خوب میشه جای نگرانی نیست 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
الهى شكر  الهى صد هزار مرتبه شكر  بعد اين ٥سال بعد كلى عمل و دارو و نا اميدى  من ه ...

مبارکه عزیزم
وای که چقدر خوشحال شدم
مبارکتون باشه
9 ماهو به سلامت طی کنی

البته در واقع 8 ماه مونده فقط و یه ماهش رفته
یه ماه سخت و طاقت فرسا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بستگی به نوع سیکل انتقالی داره.... اگه سیکل نچرال باشه حتما باید تخمکگذاری اتفاق بیفته.....

بچه هااااااااااااا

كسي بوده با agglutination  مثبت نتيجه گرفته باشه؟؟؟؟؟

...