2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
سلام آنا جون اگه یادتون باشه من هفته قبل تو شش هفته دکتر به من گفت هماتوم دارم الان تقریبا یه هفته ...

عزیزم نگران نباش منم دو ماه انوکسانم برا خونریزی قطع شد.....

استراحت کن ایشالله به خیر و خوشی میگذره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انا جانم دوباره من امدم 🙈

من ترشح قهوه اى كم رنگ دارم من خيلى خيلى معذرت مى خوام هنگام دستشوى كوچيك قطر اى خارج نمى شه فقط با دستمال هنگام خشك كردن مى بينم اما وقتى دستشوى بزرگ دوتا قطره مى چكه 

امروز با دستمال تميز كردم ديدم رگه هاى قهو هاى هم دار ٢،٣بار ديدم 

فقط در دستشوى بزرگ مى بينم ديروز و امروز 

راستى اصلا مشكل گوارشى و يبوست هم ندارم  

امروز و ديروز هم كه در هر نوبت دوتا پروژسترون زدم در ساعت مشخص 

رگه هاى قهوهاى براى چى هست ؟

راستى از شب قبل از لكه بينى هم مدتى بدنم گرم هست تا الان علت چى هست ؟ 

احساس سرما ندارم قبلا داشتم 

باز هم ببخشيد خيلى راحت توضيح دادم 🙈🙏

فردا هم وقت دكتر گرفتم برم چى كار مى كنه دكتر در اين جلسه ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
من برم استراحت كنم عصرى ميام دوباره🙈  فقط خواستم بگم همتون عشق ايد عشق♥️💗♥️  الهى به ه ...

عزیزم مبارکت باشه انشاالله ۹ ماه اروم و راحت و سلامت رو بگذرونی و نی نی قشنگتو در اغوش بگیری. مامان شدن مبارک عزیزم😘😘

انا جانم دوباره من امدم 🙈 من ترشح قهوه اى كم رنگ دارم من خيلى خيلى معذرت مى خوام هنگام دستشوى كوچي ...

عزیزم نگران نباش....

طبیعیه....

منم داشتم....

احتمالا هماتوم داری....

با استراحت و پروژسترون حل میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جانم دوباره من امدم 🙈 من ترشح قهوه اى كم رنگ دارم من خيلى خيلى معذرت مى خوام هنگام دستشوى كوچي ...

عزیزدلم چقد خوشحال شدم از نتیجه ی ازمایش بتات.من مطمئن بودم که مامان شدی😍امیدوارم این نه ماه رو به سلامتی پشت سر بذاری و نی نیتو بغل بگیری.برای من و امثال من زیاد دعا کن💜

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
صبای عزیز خیلی خوشحال شدم با خوندن پیامهات، انشالله به سلااااامتی بارداری راحتی داشته باشی، ممکنه بگ ...

ممنونم جونم

الهی تک تکتون اینجا از روزهای بارداریتون بگین ما کیف کنیم

والا عزیزم ما تا اونجایی که پیگیری کردیم مشکلی نبود. حتی دکترم راضی به میکرو نمیشد به این زودیها ولی دیگه خودم نمیخواستم درمانم طولانی تر بشه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
صبا جون سینه من خیلی خفیف سوزن سوزن میشه ....ب نظرم روغن زیتون بزن ببین بهتر میشه

وای بهار عجیب خارش میگیره ها اونم فقط نوکش😑 اره امتحان میکنم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلام خانمای گل من تو سیکل انتقال جنین هستم البته با تعیین جنسیت تو بیمارستان بهم گفتن اصلا نزدیکی ند ...

عزیرم سیکل انتقال جنینت نچراله؟

عزیرم سیکل انتقال جنینت نچراله؟

نه عزیزم سه ماه پیش عمل پانکچر کردم جنینهام فریز شدن و دارو مصرف کردم یه دوره قرص پرژسترون بعد دوره بعدی کیست داشتم ال دی خوردم این دوره هم که تو سبکل انتقال هستم از روز دوم پریود روزی چهار تا استرومارین دارم میخورم