2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
قبل از لاپرا تخمک کشی نداشتین؟ آخه دکترم به من گفته اگه لاپاراسکوپی کنی ذخیره تخمدانت میاد پائین و ب ...

خوب تو تخمدان داشته باشی شرایط فرق داره.....

مثلا من تخمدانم پاک پاک بود ذخیرمم تکون نخورد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب احتمالا پس نداری اما بعضا کم خونی و غلظت خونو با هم هم دارن دوستان..... مثلا همین ثمین جون فکر ...

وای که چقد استرس داره بارداری 

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس خداروشششششکر بالاخره ذخیره پایین یه جا بدردمون خورد😄 پس میگو نمیخورم خوب شد گفتی عزیزم. ماه ...

آره برا جیوه گفتم پس حتما تحقیق کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون من ب دکتر گفتم موقع تزریق سرم ای وی ای جی بدنم ب لرزه میفته و حالم بد میشه گفت دیگه نیازی نیست ک سرم بزنی....حالا دلشوره گرفتم ب نظرت واقعا دیگه نیازی نیست؟ تا ماه سوم زدم و قبل از انتقالم

آنا جون من ب دکتر گفتم موقع تزریق سرم ای وی ای جی بدنم ب لرزه میفته و حالم بد میشه گفت دیگه نیازی نی ...

عزیزم یکی از دوستامونم مثل تو بود اونم کمتر سرم زد و شکر خدا زایمان موفقیم داشت.....

خوب تو تخمدان داشته باشی شرایط فرق داره..... مثلا من تخمدانم پاک پاک بود ذخیرمم تکون نخورد....

روز بیستم توی تخمدان راستم 4-5 تا فولیکول بود. ولی تخمدان چپ اندومترویز بود. توی سونوی روز سوم هم اندازه تخمک ها خوب بود گفت 22-23 هست. ولی دکتر گفت باید اول تخمک فریز کنی.

آنا جون من ب دکتر گفتم موقع تزریق سرم ای وی ای جی بدنم ب لرزه میفته و حالم بد میشه گفت دیگه نیازی نی ...

بهارجون خوبی؟

رفتی واسه غربالگری؟ سونو ان تی دادی؟

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
روز بیستم توی تخمدان راستم 4-5 تا فولیکول بود. ولی تخمدان چپ اندومترویز بود. توی سونوی روز سوم هم ان ...

خوب بهتره تخمک داشته باشی احتیاطا....

عزیزم متوجه نشدم تو تخمدان داشته باشی شرایط فرق داره. 

خوب تو تخمدان باشه قبلش بهتره احتیاطا جنین یا تخمک فریز داشته باشی چون ممکنه بعد لاپرا ذخیره خیلی افت کنه.....

من چون اصلا نه چسبندگی لوله داشتم نه تخمدانم درگیر بود و فقط لگنم درگیر بود پس کاری با تخمدانم نداشتن و با خیال راحت لاپرا کردم.....

حتی با اینکه ذخیرم پایین بود....

سلام..

خداروشکر بابت مامان شدن بچه های تاپیک و خبرهای خوب این روزها😍😍

انشاالله به سلامتی نی نی هاتون رو بغل بگیرید..

انا جون من شش تا کیست فولیکولی داشتم تو سونوی اخرم و دکترم بهم گفت که بهت یه قرص واژینال مینویسم .هرشب استفاده کن تا اخرین قرص بسته.تاکید کرد که حتما واژینال.دیشب خریدم دیدم همون HD ه.یعنی باید اچ دی رو واژینال استفاده کنم؟؟مگه خوراکی نیست؟؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
منظورت روز عمل هست؟

نه بابت فریز کردن یا نکردن.....