2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048323 بازدید | 684650 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجان طبق سفارش شما رفتم آزمایش تیرویید یک ماه قبل انتقال ۴/۶ بود که دکتر برام نصف قرص از اون قرمز ...

عزیزم بله باید به داروت ادامه بدی خوب با همون دز دارو تیروئیدت کنترل شده من الان سالهاست نصف قرص رو میخورم....

تا آخر عمرمم فکر کنم بخورم فقط ممکنه کم و زیاد بشه بسته به شرایط.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مباركت باشه عزيزم🎉🎊١٪؜ هم شك نداشتم كه امروز با خبر عالى مى ياى ديروز هم بهت گفتن براى جشن فردات خ ...

ممنونم هانا جانم كلى انرژى قشنگ دادى بهم و 

همينطور دوستانم عزيزم اينجا

الهى به هر انچه مى خواى برسى🙏😘👼

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
بچه ها کسی جواب این سوال منو نمیده لطفا؟

عزیزم راستشو بخوایی من دقیق یادم نیست کجای بازم زدم چون فقط یه بار ستروتایدمو زدم کلا آمپول رو بازوم همون ستروتاید بود که یکیشو خودم زدم بقیه رو همسرم.....

برا همین دیتیل یادم نبود چیزی بگم ولی میدونم میتونی خودتم بزنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون کسایی که طبعشون سرده باید گرمی بخورن؟

عزیزم بله اگه مطمئنن سردن گرمی نیازه بخورن اما باید حواسشون باشه کجا داره اعتدال برقرار میشه از اون به بعد باید اعتدال رو حفظ کنن.....

مثلا یکی درجه سردیش بالاست مدت زمان زیادی باید گرمی بخوره مثل من که از یه سال قبل انتقال فقط گرمی خوردم حتی بعد انتقالمم گرمی خوردم تا ماه سوم بارداری که دیگه حس کردم طبعم داره به سمت گرمی میره از اون به بعد ترکیبی خوردم.....

پس حواستون به اون مرز اعتدال باید باشه.....

سلام دوستان پیامای بعضی ازدوستانوخوندم ک انتقال دادن منفی شده وناامیدشدن من پارسال یکبارآی یوآی منفی ...

خدارو شکر بابت معجزه شیرین زندگیتون....

ایشالله صحیح و سالم بغلش کنین و شاهد قد کشیدن و موفقیتها و شادیاش باشین...

راستی  انا جون تیروئید دادم ۱/۱۱بود نرماله؟

بله خوبه عزیزم....

زیر ۲ باشه خوبه....

[QUOTE=67067168]از بی بی چک متنفرم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 با روز انتقال امروز میشه روز ۱۳ انتقالم. بی بی چک گذاشتم منفی ...[/QUOTE]

براى خيلى ها اينجورى شده برو ازمايش بده انشالله كه با خبر خوب بر مى گردى عزيزم 

الكى استرس به خودت نده عزيزم 🙏😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
الهى شكر  الهى صد هزار مرتبه شكر  بعد اين ٥سال بعد كلى عمل و دارو و نا اميدى  من ه ...

الهي شكر

خدا رو هزارمرتبه شكر دل تو هم شاد شد

خيلي خوشحالم برات

اميدوارم اين ٩ ماه به سلامتي سپري بشه و ني ني نازت رو تو بغل بگيري

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️