2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست

[QUOTE=67069762]سلاااااااام عزیزم حسااابی مبارکت باشه الان میشی روز 13 عزیزم خیلی استراحت کن این از همه چیز مهمتر ...[/QUOTE]

مامان باران ممنونم

انشاللله

زودى نى نى ات به سلامتى در اغوش بگيرى 

خودم هنوز باورم نمى شه 🙏😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
ستاره جون ان شاءالله كه به خير و خوبي ميگذره عمل و مامانتون تولد بچه شمارو كه هيچ، دانشگاه رفتنشو هم ...

ممنون عزیزم. فعلا که امروز دکترش یه عمل دیگه داشته که ظاهرا طول کشیده. عمل مامانم یا عصر میشه با فردا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم. فعلا که امروز دکترش یه عمل دیگه داشته که ظاهرا طول کشیده. عمل مامانم یا عصر میشه با فرد ...

ستاره جون از صمیم قلب ارزو میکنم مادرتون حالش خوب بشه و سایه اش بالاسرتون باشه 😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

@بانوالانور      عزززززیزم مبارکت باشه.نوووووش جونت 💙💚💟

التماس دعا👄

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
الهى شكر  الهى صد هزار مرتبه شكر  بعد اين ٥سال بعد كلى عمل و دارو و نا اميدى  من ه ...

مباركت باشه عزيزم🎉🎊١٪؜ هم شك نداشتم كه امروز با خبر عالى مى ياى ديروز هم بهت گفتن براى جشن فردات خودتو آماده كن🎊🎉🌸ايشالا بهترين ٩ ماه زندگيتو لحظه به لحظه تجربه كنى🌸🌸دل همه ماها رو هم شاد كردى و براى ماها هم دعا كن😘💕

عزیز دلم خیلی تبریک میگم شکر خداااااا ایشا دست راستت زیر سر منو بقیه منتظرا

ممنونم عزيزم 

امروز مخصوصا خداى بزرگ به من نظر كرده براى همه اى شما عزيزانم دعا مى كنم سر نماز و دعاى و توسل ام 🙏❤️👼

خدايا شكرت ❤️🙏🏻