2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
انا جون از رو پیام بانو الانور که رو پیام شما ریپلای کرده بود این پیامت رو دیدم عزیزم بچه ها تو سن ...

عزیزم دکتر دومی دقیقا همینو تشخیص داد و دقیقا هم همون بود.....

دونه هام دیگه دارن محو میشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینب جان ممنون عزیز دلم دقیقا تو بیمارستان به همین فکر میکردم که اگه بهشت زیر پای مادران هست ...

عزیزم ما انقدر برا داشتنشون سختی کشیدیم همین سلامتی و عاقبت به خیر شدن و شادی و موفقیتشون واسمون بهشته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان پیامای بعضی ازدوستانوخوندم ک انتقال دادن منفی شده وناامیدشدن من پارسال یکبارآی یوآی منفی وبهمن ماه میکروکردم ک چندروزمونده ب عیداونم منفی شدواقعاهیچکس حال مارودرک نمیکردمن ک دیگ ناامیدوداغون شدم وروحیم خراب شدبهم گفت اردیبهشت دوباره بیاولی من کلاهمه چیوبوسیدم گذاشتم کنارگفتم چون واقعاتوان وتحمل ی شکست دوباره رونداشتم اونهمه انتظارخیلی سخته بعداز۳ماه ی دکتراورولوژیست خ معروف تواستانمون پیداکردیم البته۱سال تونوبتش بودشوهرم ورفتیم پیشش خ بهمون انگیزه دادوبرای شوهرم دارونوشت گفت تا۳ماه اگ باردارنشدی بیایددوباره ومن ک کلابیخیال بودم شوهرم داروهاشواستفاده کردواین ماه شد۳ماه وگفتم ک باردارم نشدم دقیقادوروزپیش پیشش نوبت داشتیم امامن اینماه خ ب امام رضاوپسرشون توسل پیداکردم وهرروزیه ختم برمیداشتم ازحرمشون دراوج ناباوری سه شنبه هفته پیش آزبارداریم مثبت شدوبه لطف خداباردارشدم انشاءالله ک همه چی خوب پیش بره اینارونوشتم ک بگم خواهش میکنم ازرحمت خداناامیدنشیدمن اونموقع خیلی ناامیدشدم امانمیدونستم حکمتش این بوده ک میخواسته طبیعی بشیم شایداگه اینجامیخوندم انشاءالله خودت طبیعی میشی فقط پوزخندمیزدم دوستان من واقعادعاکردم برای همه ی منتظرامخصوصااوناییک توسیکل میکروهستن چون تجربشودارم ک اونروزوببینن ب چشمشون ک ازسرشوق گریه میکنن وخدابهشون ی فرزندسالم وصالح داده منوازدعای خیرتون محروم نکنید

الهى شكر

الهى صد هزار مرتبه شكر 

بعد اين ٥سال بعد كلى عمل و دارو و نا اميدى 

من هم مادر شدم

چه حس زيباى

نمى دونم اگر شما عزيزاى من نبود من چند بار اميدم را از دستم مىدادم چقدر استرس مى كشيد❤️ 

كنارم بوديد و كنارتون بودم چقدر خوش شناس ام من كه درهمچين گروهى هستم🌟🙏🤗 

ممنونم از تك تك شما دوستان خوبم در بدترين و بهترين شرايط كنارم بوديد🙏 

مى بوسمتون روى گلتون را😘 

انشالله به زودى مادر بشيد🙏 

انشالله به زودى نى نى هاتون را در اغوش بكشيد👼🙏 

خيلى دوستون دارم❤️ 

و ممنونم باز به خاطر انرژى هاى خوبتون 🙏😘

ممنونم از انا عزيزم مخصوصا به خاطر اينكه همه را جمع كرده در همچين گروه عالى و در تمام شرايط پاسخگوى ما هست 🙏😘❤️

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
خدا رو شکر عزیزم مگه یادت نیست منم بتام پایین بود 51 بود و دو روز بعدش رشدش 4 برابر بود نگران نباش ...

با دل مهربونت واسه منم دعا کن....فردا میرم آزمایش

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...

[QUOTE=67067500]عزیزم منتظر بتای خوشگلتیم.....[/QUOTE]

فداى تو مهربون اينم از بتاى من عزيزم 

خوشحالم و نگران لكه بينى 🤗🙈 

روز ١٦انتقالم بود الان روز ١٤انتقالم مى شه درسته؟

با اين عدد بتا بنظرت دو قلو مى تونه باشه يا سه قلو؟

بعد من امروز رفتم ازمايشگاه يكم راه اهسته رفتم امدم خونه دوباره لكه بينى پيدا كردم اما خيلى كم قهوهاى دكتر گفت باز همين ساعت كه ديروز دوتا پروژسترون زدى بزن 

ديشب تا صبح لك نداشتم همسر گفت نريم زنگ مى زنم بيان خونه خون بگيرن اما من خودم خواستم براى هواى هم بخورم 

ديگه مى شه صد در صد مطمئن بود لانه گزينى هست ؟ يا نه 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻