2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
فدات بشم همین که خوش باشین کافیه....

ممنونم عزیزم 

انا جون امروز. رفتم متخصص داخلی برای تی اس اچ سه و نیم یه نصف قرص اضافه کرد . بهش گفتم باید زیر دو نیم باشه گفت نه طبق مطالعه وزارت بهداشت تا سه و چهار هم خوبه . من که دلم راضی نیست به نسخه ای که بهم داده . نظر شما چیه ؟ برم پیش یه دکتر دیگه یا صحبتش درسته ؟ 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون توی آی وی اف امکان حاملگی مولار وجود داره؟

والا به نظرم میتونه باشه اما مطمئن نیستم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چقد روز خوبیه اون روز‌.مگه نه؟آدم وقتی شماهارو میبینه انگیزه پیدا میکنه.امیدوارم نی نیتو به سلامتی ب ...

شک نکن تجربه میکنین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بى بى چكم را روكش روش را ورداشته بوديم الان روكش اش را گذاشتم دوستان  روز ١٣انتقالم هست از ظهر ...

عزیزم نگران نباش من تا دو ماه داشتم لک بینیو....

من دیروز انتقال دادم امروز زیر دلم درد میکنه.چرا؟؟

عزیزم گفتم که طبیعیه.....

به هر حال دستکاری شدی.....

انتقالت فریز بوده یا فرش؟

سلام اناجونم من امروزکه روز۱۴انتقال بی بی چک زدم همنطور یه هاله کمرنگ داره چرا هاله اش پررنگ نمیشه و ...

عزیزم وقتی هاله افتاده چرا باید منفی باشه؟

عزیزم به جای بی بی آز بده.....

[QUOTE= 67023261 ]عزیزم نگران نباش طببعبه.... منم روز ۱۱-۱۲ لک دیدم..... مبارکت باشه برو لذتتو ببر.. ...

عزیزم مال من که خونریزی بود....

یعنی لک نبود کف دستم پر خون تازه و رون میشد.....

پس نگران نباش و فردا با انرژی + برو و خبر بتای تپلتو بیار....

بى بى چكم را روكش روش را ورداشته بوديم الان روكش اش را گذاشتم دوستان  روز ١٣انتقالم هست از ظهر ...

عزیزم مثبته خواهری مبارکت باشه لک عادیه بابا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستان 

من امروز خراش اندومتر داشتم با دکتر طرازی 

هر چ قدر از خوبی پرسنل آبان بگم باز کم گفتم خیلی خوش رو بودن همه چ عالی بود

قرار شد روز یک تا س پری هم برم مطب ک ب امید خدا امپولای میکروم شروع بشه

دوستان کسی بوده که هاله بی بی چک پررنگ نشده باشه وازمایشش مثبت باشه 

عزیزم به رنگ بی بی چکا کاریتون نباشه.....

من موقع سونوی قلب که بتام بالای صدهزار بود بی بیم دوتا خطش به پررنگی هم نبودن.....

تو چه انتظاری داری برا بتای روزای اول کمرنگ باشه و معنیش بد باشه.....

سلام دوستان  من امروز خراش اندومتر داشتم با دکتر طرازی  هر چ قدر از خوبی پرسنل آبان بگم ...

ان شالله با این انتقال مامان بشی ..

عزیزم برا بعد از عملت چه دارویی داشتی ؟

همون روز مرخص شدی ؟

سه تاانتقال منفی داشتم میشه یه دکترخوب بهم معرفی کنید ..خودم بین عارفی ورزاقی موندم 

عارفی عالیه عزیزم ، حرف نداره . هم از نظر اخلاقی هم علمی هم‌مهارت آی وی اف 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏