2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
ممنون عزیزم ان شاء ا... همیشه خوش خبر باشی خیلی فکرم درگیر ثمین بود خدا رو شکر که نتیجه زحماتش رو گ ...

سلام لاله جون خواهری خیلی نگران بودیم خداروشکر بهتری .منم +شدم البته با بتای پایین ولی رشد 3برابری داشت خداروشکر و بیبی چکمم هرروز پررنگ تر میشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فكركنم خودم خودمو چشم زدم  دردى پرى دارم نه خيلى شديد اما درد دارم زير دلم كمردرد هم يكم دارم& ...

عزیزم فک کنم بی بیت مثبته.مبارکه انشالله انقد ب خودت استرس نده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

آنا جون 

همونجور كه مى دونى من اين دفعه دارن برام نچرال انتقال مى دن و شنبه انتقال فريز دارم و امشب ساعت ١٠ شب بايد آمپول ovitrelle بزنم براى آزاد شدن فوليكولهام 

مى خواستم بدونم بعد از زدن اين آمپول چه زمانى بهتره نزديكى داشته باشم؟

اخه لك بينى قهو اى كمى دارم از امروز تا الان برام دعا كن فردا ازمايشم خوب باشه انشالله 🙏🌸

عزيزم من مطمينم كه حامله اى اصلا استرس نداشته باش و از همين الان جشن فرداتو برنامه ريزى كن🙏🏼💕😘👼🏻

واای خدا جونم چقدر این ماه خوب بود برای گروهمون چقدر مامان ماشالله. کاش انتقال منم تو این ماه بود😊😊یادتونه دو ماه پیش چقدر منفی داشتیم!؟خدا بهمون رو کرده انشالله

مبارکت باشه بانو الانور عزیزم♥️♥️♥️

اخه لك بينى قهو اى كمى دارم از امروز تا الان برام دعا كن فردا ازمايشم خوب باشه انشالله 🙏🌸

عزیزم لکه بینی رو ک اکثر بچه ها داشتن اونایی هم ک بی بی مثبت بوده همگی آز مثبت داشتن انشالله برا تو هم مثبته و مامانی عزیز دلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
 چقدرسخته چشم انتظار ی ..خسته شدم دیگه ازاین دنیادلم میخواد زود برم پیش خداااااا     ...

چرا عزیزم این حرفا چیه؟

[QUOTE= 67023600 ]سلام دوستم خوبی.دیروز قرار بود با هم انتقال داشته باشیم ولی برا من جنین تشکیل نشد ...

متاج نفس حق و گرمتون هستم.ان شا الله خدا دلتون شاد کنه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
[QUOTE= 67023600 ]سلام دوستم خوبی.دیروز قرار بود با هم انتقال داشته باشیم ولی برا من جنین تشکیل نشد ...

از طرف من دست مادرشوهرتون ببوسید.ممنونم لطف دارن

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

[QUOTE=67028336]از طرف من دست مادرشوهرتون ببوسید.ممنونم لطف دارن[/QUOTE]

اخى مادر شوهرم خيلى ماه هست هنوز سر نماز هست داران دعا مى خونند 

مى گن روى ماهت را مى بوسم انشالله به زودى دامنت سبز شه 

انشالله سري بعد خبر انتقال جنين هاى تپل و خوشگل ات را به ما بدى عزيزم 🙏😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻