2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
بچه هاااااااااا  هرچی میگین خودتونین     هرکی فحش میده     به خدا اشتباه ...

عزیزم مبارک باشه نمیخواد دعوا کنی بچه کوچولوت عصبی میشه فقط با دکتر ازمایشگاه صحبت کن و بهش تذکر بده که چقدر این اشتباه ممکن جبران ناپذیر باشه... بگو من ممکن بود دیگه کارهای عادی زندگیم رو انجام میدادم و داروهام رو نمیخوردم و واقعا بچه م میافتاد... همین

آرامش داشته باش مامان خانم 😊

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
احتمالا اموکسی سیلینِ

فعلا که دیگه نمیدم تا شب که وقت دکتر داره.....

ممنون که گفتی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم خوب همسر من سفت و سخت رژیم غذاییشو رعایت کرد..... بحث خنک نگه داشتن ب ی ص ه ها رو جدی گر ...

خنک نگه داشت یعنی مثلا یخ درمانی میکرد؟من شوهرم اصلا درست دارو مصرف نمیکنه.و یکمم اضافه وزن داره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنونم عزیزم.اخه ما سه ماه پیش رفتیم دکتر دارو داده.حالا بعد عید باید باز بریم پیش دکتر.و خودم چند ر ...

خوب هر دو موازی پیش برین که بهتره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم آ ام هاش که بالا نمیره..... یه چیز مادر زادیه..... ایشالله کیفیت تخمکات قراره با دارو بهتر ب ...

بله منظورم همین بود 😊

انشالله...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوست عزیزم تهران هستی؟؟ اگه جایی پیدا کردی لطفا اینجاهم اعلام کن  دکتر منم گف ماه بعد اگه گون ...

نه عزیزم. مرکز درمانی اهواز میرم ولی شنیدم گیر نمیاد. نمیدونم چکار کنم. از طرفی سینال نمیخوام استفاده کنم. آخه به من جواب نداد چند ماه پیش که استفاده کردم

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خنک نگه داشت یعنی مثلا یخ درمانی میکرد؟من شوهرم اصلا درست دارو مصرف نمیکنه.و یکمم اضافه وزن داره

عزیزم خوب انتظار داری معجزه بشه؟؟؟؟؟

عزیزم اضافه وزن و چربی و...... بی تاثیر نیستن.....

مکمل باید بگیره خصوصا ال کارنتین که چربی سوزم هست.....

حتما توسط یه اورولوژ خوب دارو بگیره......

بله خنک نگه داشتن ب ی ض ه ها مهمه خیلیم مهمه......

حموم داغ ممنوعه.....

سونا و جکوزی ممنوعه......

لباس زیر تنگ و چسبناک ممنوعه......

شلوار لی سعی کنه نپوشه و شلوار پارچه ای بپوشه.....

تو خونه کمترین لباس رو داشته باشه......

خودشو تو دستشویی با آب سرد بشوره......

شبها ی ربع کیسه یخ از رو لباس زیر رو ب ی ض ه ها بذاره.....

میوه و سبزیجات و سالاد تازه فصل بخوره.....

سرخکردنی و غذای چرب و چیلی و فست فود تعطیل.....

خلاصه خیلی دقت میخواد.....

رعایت کنه ایشالله سه ماهه بهتر میشه.....

واسه کیفیت  کیوتن قرمز پروکسید یا اوابوست ببین عاااااالیه من همینارو خوردم با یه آمپول قرار ...

آخه میترسم بدون تجویز دکتر مصرف کنم اضافه وزن هم دارم 

دکتر گفت تخمک خودم خوبه 

همسرم خیلی ضعیفه ولی میخوام خودمم در کنار همسر تقویت کنم 

خداجونم شکرت       
والا الان دارم میخورم روزی ۲تا پودر و مقدار و تعداد تخمک هام کم هست تو این هفته یه ازمایش  AMH ...

باشه ممنون 

AMHمن ۷/۳ هستش 

شما چی؟؟

عزیزم انشالله که بهتر میشه

خداجونم شکرت       
نه عزیزم. مرکز درمانی اهواز میرم ولی شنیدم گیر نمیاد. نمیدونم چکار کنم. از طرفی سینال نمیخوام استفاد ...

عزیزم دقیقا شرایطت مثل منه 

من تهرانم سری پیش سینال اف دادن ۳۳ تا تخمک داشتم که ۱۵ تاش خوب بود دوتا جنین شد که باردار شدم سقط کردم این ماه هم رفتم دوباره تو سیکل میکرو که فقط منوپور دادن انقد دزش پایین بود که فقط یه تخمک سایز ۱۷ داشتم بقیه ش ریز بود که سیکلم کنسل شد

این سری دکتر گف سینال اف میدم باز گفتم آمپولمو عوض کن حس خوبی نسبت به سینال ندارم اونم گف گونال اف الان گیر نمیاد ولی اگه پیدا کردی تجویز میکنیم 

حالام موندم اصلا نمیدونم چنتا میخواد بهم بده که از این روزا برم دنبالش بگردم

خداجونم شکرت       
عزیزم خوب انتظار داری معجزه بشه؟؟؟؟؟ عزیزم اضافه وزن و چربی و...... بی تاثیر نیستن..... مکمل باید ...

ممنون عزیزدلم.شوهر شما اینا رو رعایت کرد توی سه ماه نتیجه ی آزمایش بهتر شد؟مورفو و تحرک...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم