2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
شرایط منم همینطور بود عزیزم کسی خبر نداشت منم معمولا بیرونی بودم سختم بود اما از همون وقتا هم با جن ...

ممنون عزیزم....خدا بارداری خوبی واست بخاد.

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که بسلامتی + شدن از روز ۹ به بعد علائم داشتن؟بچه ها از خدا واسم صبر بخاین....تقریبا بعد انتق ...

عزیزم ایشالله شادی وصف ناپذیری منتطرته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم....خدا بارداری خوبی واست بخاد.

ممنونم گلم

واسه درمان ماها اینهمه استرس و ناراحتی میکشیم

اما ان شاالله باردار که بشین استرسها تازه چندبرابر هم میشن 😫 چون غیر خودت نگران یه موجود دیگه هم هستی

پس سعی کنین از الان ارامش بیشتری داشته باشین

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

دوستان من قبل انتقال پیلاتس کار میکردم....الان که تحرک ندارم تمام عضلاتم درد میکنه....شما این تجربه دارین؟البته درد شدید نیست که احتیاج به دارو باشه...بیشتر گرفتگیه

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
😔😔😔😔عزیزم اصلا نمیدونم چی بگم  چرا اینطور شد آخه؟ فقط از خدا میخوام بهت آرامش بده

ممنونم عزیزم.خودمم شوکه شدم.ولی به خدا گفتم من بنده سمجت هستم کلی صدات زدم الان دیگه صدبرابر صدات میکنم تا خودت خسته بشی بگی این بنده من چقدر سمجه بدین بهش هر چی میخواد....دلم با اینا آروم کردم .شاید باید بیشتر سختی بکشم شاید واسه مادرشدن باید پاکتر بشم آخه بار گناهانم زیاده و من روسیاه.بازم پا میشم کفش فولادی میپوشم با دعای خیر شما...این بار میکرو انتظارم میکشه .من شکستش میدم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
نه دیگه نچرال باشه نیاز نیست..... تو شرایط نچرال معمولا رو هورمونهای طبیعی بدن حساب باز میکنن..... ...

آنا جون گفتن امروز يه طرف فوليكول سايز ١٦ يا ١٧ دارم و طرف ديگه سايز كوچيكتر داشتم چند تا بهم آمپول هم دادن براى آزادكردن فوليكولها

همش فكر مى كردم بايد پروژسترون حتما داشته باشم 

مرسى ازت خيالم رو واحت كردى🌸😘

دوستانی که بسلامتی + شدن از روز ۹ به بعد علائم داشتن؟بچه ها از خدا واسم صبر بخاین....تقریبا بعد انتق ...

دقیقا شرایط من

من فقط تحمل میکردم

من ضعف دل درد 

وبه شدددددددت سینه درد داشتم

عزیزم ایشالله شادی وصف ناپذیری منتطرته.....

آنا جانم اومدم حال دختر گلتو بپرسم متوجه شدم تبش قطع شده خدارو شكر، اين قرمزي هم ممكنه بعد از تب ريخته باشه بيرون اگه به اميد خدا كمرنگ شد كم كم ديگه فكر كنم حله، بي خبرمون نذار ان شاءالله زودي كاااااملا خوب ميشه

دوستان من قبل انتقال پیلاتس کار میکردم....الان که تحرک ندارم تمام عضلاتم درد میکنه....شما این تجربه ...

عیبی نداره اما خوب پیاده روی کن تو خونه دیگه به بند نخواب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com