2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
یه سوال دیگه هم دارم.بین شماها کسی هست که یزد رفته باشه و نتیجه گرفته باشه؟من توی بیمارستان مادر و ک ...

سلام دوست عزيزم من شيرازي هستم اصلانتيجه نديدم اصلا راضي نبودم الانم اومدم تهران كلينيك رويان 

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
آنا جون دختر گلت هنوزم تب داره ؟ اگر تبش قطع شده چیز خاصی نیست احتمالا حساسیت هست 

بله از دیروز صبح دیگه تبش قطع شد....

توکل به خدا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جون برا پاره تنت دعا میکنم حالش زود  خوب شه. عزیزم من ازمایش پرولاکتین تیروئید د3 غلض ...

احتمالا با هیسترو این کارو بکنن.....

با دکترت مشورت کن ببین نظرش چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

باسلام وخسته نباشین به همه دوستان

آناجون سلام وممنون بابت وقتی که برای همه میزاری 

امروزمن روزسوم قاعدگیمه عصربایدبرم ابن سینابرای دریافت داروهابعدازخوردن ال دی وآسپیرین وقتی خواستم نوبت بگیرم شرایطموگفتم گفت شمابیمارازنوعaهستی منظورشومتوجه نشدم میشه بگی بیمارازنوع aیعنی چی ؟؟؟

بعدش خواستم بدونم آمپولاروازامروزبهم میدن تامصرف کنم(مشکلمون کم تحرکی وکمی اس بود)

ممنونم گلم

سلام دوستان

من دو دوره اس که پریود میشم با لکه بینی شروع میشه ...اونم یه روز...قبلا اینطوری نبودم 

تخمدان pco دارم..در ضمن یه دوماهیم هست گلو کوفاژو نخوردم ...ممکنه به خاطر اون باشه؟!

آخه قبلتر که اصلا گلدووفاژی نمیخوردم اصلا اینطوری نبودم

چکار کنم؟

سلام بچه ها.امروز اومده بودم برا انتقال ولی میگن کیفیت جنینا خوب نیست نمیشه انتقال داد....بغض داره خفه ام میکنه دنیا رو سرم خراب شده..این همه رازونیاز و دعا..این همه گریه و زاری و التماس هیچ

خدا دلش برام نسوخت.بهم رحم نکرد.من که دعام برا همه گرفت دعا برا خودم اثر نداشت...چه کنم.دیگه دنیا برام تموم شده.جرات گریه هم ندارم خدایا...چقد امید داشتم چقد دلم روشن بود ولی هیچ ...من تموم شدم من دیگه نمیخوام نفس بکشم از خدا مرگ میخوام.آخه خدا چرا دستم نگرفتی

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
ببخشید فرش یعنی چی؟؟؟

یعنی جنینت تازه تازه قراره انتقال داده بشه؟

نگفتن میخوان فریز کنن؟

اگه فرش بخوان انتقال بدن همون ۲ الی ۵ روز بعد پانکچر انتقال میدن....

باسلام وخسته نباشین به همه دوستان آناجون سلام وممنون بابت وقتی که برای همه میزاری  امروزمن رو ...

نه عزیزم نوع آ نمیدونم چی بوده منظورش....

ولی بابت داروهات اگه سیکلت تعیین شده و ال دی خوردی تموم شده احتمالا همون روز سوم پری داروهای تحریک تخمدانت شروع بشن.....

سلام دوستان من دو دوره اس که پریود میشم با لکه بینی شروع میشه ...اونم یه روز...قبلا اینطوری نبود ...

به دکترت بگو نیاز باشه بررسی میکنه....

بله از دیروز صبح دیگه تبش قطع شد.... توکل به خدا.....

خدا رو شکر جای نگرانی نیست انشالله زود خوب میشه 

آنا جون توی آز بتا مثل آز تیتر عدد بتا مشخص میشه؟ میخوام دوباره برم آز بدم خیالم راحت بشه آخه دکترم بعد آز اول گفت عددت خوبه لازم نیست دوباره تکرار کنی ولی پیام بچه های تاپیک رو میخونم میترسم گفتم خودم برم آز بدم به نظرتون خوبه؟

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
سلام بچه ها.امروز اومده بودم برا انتقال ولی میگن کیفیت جنینا خوب نیست نمیشه انتقال داد....بغض داره خ ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم اما خدا بعضا یه کاری میکنه خودتم توش میمونی.....

هیچ وقت یادم نمیره یکی از دوستامون به اسم دریای دنیز ۲ اردیبهشت چند سال پیش رفت انتقال دید جنیناش از فریز درنیومدن.....

خیلی ناراحت شد.....

اما یادمه ۱۲ اردیبهشت یعنی ده روز بعد از تاریخی که باید انتقال میداد آزش + شد یعنی خدا براش انتقال داده بود......

پس از رحمت خدا هیچ وقت ناامید نشووووو....

خدا رو شکر جای نگرانی نیست انشالله زود خوب میشه  آنا جون توی آز بتا مثل آز تیتر عدد بتا مشخص م ...

عزیزم من بتا ندادم همیشه تیتر بتا دادم.....

به نطرم اگه میخوایی مقایسه کنی برو همون آزمایشگاهی که آز دادی و تیتر بده....

عزیزم من بتا ندادم همیشه تیتر بتا دادم..... به نطرم اگه میخوایی مقایسه کنی برو همون آزمایشگاهی که آ ...

چشم پس آز تیتر میدم فقط یه چیزی الان حدود یه هفته از آزمایش اولم میگذره عدد بتام الان باید تقریبا چند باشه ؟ عدد اولی 1526 بود دوقلو هم بودن 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .