2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سلام اناي عزيزم حالت چطوره  صبحت بخير عزيزم امروزدارم ميرم كلينيك دعاكنيد دست پربرگردم... راس ...

برا ابن سینا که فقط مدارک پزشکی و کارت شناسایی نیاز بود.....

مال خودم و همسرم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شما کی پانکچر شدید؟؟؟؟آنا جون چند روز بعد از تخمک کشی انتقال انجام میشه؟؟؟؟

عزیزم اگه فرش انتقال میدن بستگی داره جنین چند روزه انتقال بدن.....

معمولا ۲-۳-۴-۵ روز انتقال میدن.....

احتمال زیاد برا شمارو چون بار اولته سه روزه انتقال بدن.....

یعنی سه روز بعد پانکچر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه باردار نیستی روغن کرچک خوراکی بخور بی ادبی نباشه ولی وای دیگه رو پا بند نیستی همش باید بری دستشو ...

مرسي عزيزم خواهش ميكنم 

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون

سلام آنا جان و بقیه دوستان

من باید سه شنبه همین هفته میرفتم آزمایش ولی پنج شنبه هفته پیش رفتم اگه یادتون باشه که بتام ۱۱۷ بود.حالا به نظرتون امروز برم ازمایشو تکرار کنم یا بذارم همون سه شنبه که دکتر گفته برم؟

سلام آنا جان و بقیه دوستان من باید سه شنبه همین هفته میرفتم آزمایش ولی پنج شنبه هفته پیش رفتم اگه ی ...

فرق نمیکنه کی بری مهم رشدشه و ضریب رشدش.....

انا جون  كهير نزده كه دخترت،شايد به يه چيزي حساسيت داده،چون من قبلا اينجوري بدنم شده بود و كهير ...

من کهیر زدم خیلی میخواره، اصلا نمیشه یه لحظه نخواروند اما دخترم نمیخوارونه....

تک و توک کوتاه شاید بخارونه بیشترم صورتشو میخوارونه....

آخه رو صورت و سینه شم دونای ریز اما نه به اون متراکمی هست.....

البته ظاهرا گوشیم روتوش میکنه.....

محوتر نشون میده...

من کهیر زدم خیلی میخواره، اصلا نمیشه یه لحظه نخواروند اما دخترم نمیخوارونه.... تک و توک کوتاه شاید ...

آنا جون من که از اینا سررشته ندارم.اما چون بچه است به نظر من الان که بدنش قرمز شده شاید بهتر بشه تشخیص داد. اگه برات مقدوره امروز هم ببرش دکتر.

آنا جون من که از اینا سررشته ندارم.اما چون بچه است به نظر من الان که بدنش قرمز شده شاید بهتر بشه تشخ ...

همسرم رفت سر کار گفت حواست بهش باشه لازم شد بیام ببریمش دکتر.....

حالبه قبلش رفتنش با نبود با ندیده بودیم.....

قبل اینکه برسه سرکار یهو دیدم اینطوری شده....

همسرم رفت سر کار گفت حواست بهش باشه لازم شد بیام ببریمش دکتر.....

آنا جون دختر گلت هنوزم تب داره ؟ اگر تبش قطع شده چیز خاصی نیست احتمالا حساسیت هست 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

سلام انا جون برا پاره تنت دعا میکنم حالش زود  خوب شه.

عزیزم من ازمایش پرولاکتین تیروئید د3 غلضت خون دادم شکر خدا همشون نرمال بود.فقط یه سوال داشتم همونطور که تو خصوصی برات نوشته بودم انتقالم یکم سخت بود جنین شناس که بالا سر دکتر بود بعدا گفت یکم خون اومد موقع انتقال که انشا از بیرون باشه....دیروز با جنین شناس صحبت کردم گفت چون دهانه رحمت تنگ بود انتقالت سخت شد و خونی شد بهتره این سری که روز دوم پریودت میای واسه شروع سیکل  به دکتر بگی دهانه رحمتو باز کنه!!!!دیگه نتونستم بیشتر بپرسم شما در این مورد اطلاعاتی دارین.ممنون اگه راهنماییم کنید

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه