2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست

آنا جون خداروشکر که دختر گلت حالش بهتر شده

ایشالله همیشه سلامت باشه

دارم سعی میکنم خودم رو راضی کنم یا بی بی چک بزارم یا زودتر برم آزمایش بدم

نمیدونم کار درستی میکنم یا نه ولی هر روز از روز قبل استرسم بیشتر میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبین؟من میام اینجا میخونم پیاماتونو.میبینم میکروی موفق داشتین خیلی امیدوار‌ میشم.میشه هرکی مشکل منو داشته کمکم کنه؟من خودم سالمم.فقط یه ذره پرولاکتینم بالاست.۲۳ سالمه.شوهرم اما اوضاع اسپرمش اصلا‌ خوب نیس.هم تحرک،هم مورفو،هم تعداد.حالا سوال من اینه،آیا کسی بوده با تعداد اسپرم ۴-۵ میلیون میکرو انجام بده و جواب مثبت بگیره؟و دوم اینکه پرولاکتین بالای خودم میتونه مانع مثبت شدن میکرو بشه؟اصلا میکرو انجام میدن با شرایط من؟یا میگن باید دارو مصرف کنی بعد بیای؟کسی بوده پرولاکتینش بالا بوده باشه و میکرو انجام داده باشه و مثبت شده باشه؟!مثلا اگه رنج ازمایشگاه تا ۳۰ هست،پرولاکتین من ۴۷ هس.خیلی نگرانم 😔

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

یه سوال دیگه هم دارم.بین شماها کسی هست که یزد رفته باشه و نتیجه گرفته باشه؟من توی بیمارستان مادر و کودک شیراز پرونده دارم.اما میخوام الان که تصمیم برای میکرو دارم جایی برم که دکتراش با تجربه باشن.حالا میخوام بدونم کسی بوده مادر و کودک شیراز میکرو کرده باشه؟کلا بنظرتون یزد بهتره یا شیراز؟من قراره بعد عید برم.ولی واقعا سردرگمم.بچه ها کمکم کنید لطفا.یکم صبرم کم شده.بنظرتون دو ماه صبر کنم قرص پرولاکتینم تموم شه یا برم یرای میکرو بعد عید؟به راهنماییتون نیاز دارم 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوست جونیا میشه برای این روزای قبل از انتقال چای سبز بخورم؟چون دوستان گفتن چای خوب نیست میخوام بدون ...

عزیزم چای سبز طبعش خیلی سردتر از چایی معمولیه.....

اگه طبعت سرده نخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالله بهترینا منتظرته.....

سلام اناي عزيزم حالت چطوره 

صبحت بخير عزيزم امروزدارم ميرم كلينيك دعاكنيد دست پربرگردم...

راستي كلينيك رويان چيزي لازم داره بجزمدارك شناسايي وپرونده پزشكي

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
گلم نمی دونم تا الان چه اقدامی کردین ولی حتی روز تعطیل هم ما به متخصص دسترسی داشتیم تو نیکان، ان شاء ...

اتفاقا رفتیم نیکان.....

گفتن التهاب داره گلوش....

دارو دادن.....

از لحاظ تب بهتره....

فقط الان دیدم اینطوری شده پشتش.....

به نظرتون چیه؟

صفحه بعد عکسشو گذاشتم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تهران هستید؟؟کدوم دکتر میرید؟تو سیکل میکرو هستید؟؟؟

اره عزيزم كلينيك رويان ميرم گلم..نه باباتازه ميخوام برم

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
آنا جون خداروشکر که دختر گلت حالش بهتر شده ایشالله همیشه سلامت باشه دارم سعی میکنم خودم رو راضی کن ...

عزیزم روز چند انتقالی؟

بی بی که اصلا نذار با توجه به استرسی که داری نهایت میتونی زودتر آز بدی.....

سلام دوستان خوبین؟من میام اینجا میخونم پیاماتونو.میبینم میکروی موفق داشتین خیلی امیدوار‌ میشم.میشه ه ...

عزیزم پرولاکتینت خیلی بالا نیست نهایت یه دوره کوتاه دارو بگیری حله.....

اما برا شرایط همسرت تغداد خیلی ملاک نیست.....

اینحا با شرایط آزواسپرمی جواب گرفتن چه برسه به ۴-۵ میلیون.....

مگه چند تا تخمک میخوان بگیرن که از ۴-۵ میلیون نتونن اسپرم پیدا کنن.....

مورفو خیلی مهتره و دی اف آی اسپرم.....

خانم گلا من فردا انتقال دارم.با دلای پاکتون یه صلوات برا  اینکه انتقالم موفق باشه بفرستید.سپاس

شما کی پانکچر شدید؟؟؟؟آنا جون چند روز بعد از تخمک کشی انتقال انجام میشه؟؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
یه سوال دیگه هم دارم.بین شماها کسی هست که یزد رفته باشه و نتیجه گرفته باشه؟من توی بیمارستان مادر و ک ...

عزیزم شیرازی داریم بیان راهنماییت میکنن....

سلام اناي عزيزم حالت چطوره  صبحت بخير عزيزم امروزدارم ميرم كلينيك دعاكنيد دست پربرگردم... راس ...

عزیزم شکر.....

ایشالله همه چی خوب پیش میره.....