2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
نه خوشگلم چرا کم باشه..😗 فقط اینو بهت بگم از الان نشین بگو دوروز دیگه چند میشه و فلان.. ریلکس و ع ...

دقیقا از الان نشستم فکر و خیال می بافم که دو روز دیگه چند میشه آیا؟

چشم دوستم.حتما به توصیه ات عمل میکنم

فعلا یه کوچولو تبش افت کرده..... آخه طفلی هیچیم نخورده فقط از دیروز شیر تونستم بهش بدم اصلا هیچی نم ...

آخي عزيزم، بلا به دوره، مادر بودن خيلي سخته، درك ميكنم حالتو، انشالا بيدار كه شد اشتهاش برميگرده و شيطنتاشو شروع ميكنه، الهي آمين

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا هیچی نمیخوره تنها چیزی که تونستم تو این مدت بدم فقط شیر خشک بوده..... اصلا هیچی نمیخوره..... ...

خدارو شكر تبش اومد پايين عزيزم، مارو بي خبر نذار، از بي حالي بچه ها آدم دلش ميگيره، چه برسه به استرس مريضيشون

خدارو شكر تبش اومد پايين عزيزم، مارو بي خبر نذار، از بي حالي بچه ها آدم دلش ميگيره، چه برسه به استرس ...

واقعا.....

الان به همسرم میگم خدارو صد هزار مرتبه شکر که حالا یه کسالت جزئیه.....

همینش ده سال آدمو پیر میکنه.....

خدا به داد پدر مادرایی برسه که بچه ای با بیماری سخت دارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم از تک تکتون ممنونم کنارم بودین.....

راستی کسایی که از این تب سنجهای برا گوش دارن اینا دقتشون خوبه؟

چون اکثرا دیدم الان پزشکا از اینا استفاده میکنن.....

الان همسرم رفت یکی بخره آخه تب سنجمون خراب شده.....

گفتم اگه کسی تجربه ای داره و مارک خاصیو پیشنهاد میده به همسرم بگم ببینه میتونه پیداش کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا هیچی نمیخوره تنها چیزی که تونستم تو این مدت بدم فقط شیر خشک بوده..... اصلا هیچی نمیخوره..... ...

آخی طفلکی... آدم جیگرش کباب میشه میفهمه یه کوچولویی مریض شده

زود خوب میشه عزیزم 

من همیشه میگم زندگی مثل یه بازیِ یه مرحله رو رد میکنی اصلا نباید پیش خودت بگی آخیش راحت شدم مرحله بعدی سخت تر و نفس گیر ترِ شروع میشه باید عاقل تر و صبور تر باشی تا بتونی بعدی و بعدی هاش رو بگذرونی...

حالا ما این همه میگیم بچه بچه باید اول از خدا بخواییم بهمون صبرش رو بده طاقتش رو بده که با یه تب بچه ، مامان خانم ضعف نکنه پس بیافته تحمل کنه فکر کنه و راه درست رو پیدا کنه.

انشالله که خدا به همه ی مامان های دنیا سلامتی بده و سایه شون حالا حالاها بالای سر بچه هاشون باشه 🙏🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

اناجون عذر میخوام انقد سوال میکنم ولی من از ساعت4به بعد لکای قهوه ای دیدم جای امیدواری هست یا ممکنه پریودم باشه که شروع شده؟البته من بعد اینکه جواب آزمایشمو گرفتم دیگه هیچی رو رعایت نکردم

آناجون يه سوال، من چند روزيه ترشحاتم از بيرنگي و شفافي ، سفيدرنگ شدن، معذرت ميخوام مثل اينكه چند قطره شير روي لباس زيرم باشه، حجم نداره ولي روي لباس ميمونه، اين طبيعيه؟ بوي خاصي نداره، نميدونم توضيحاتم كامل بود يا نه!

اناجون عذر میخوام انقد سوال میکنم ولی من از ساعت4به بعد لکای قهوه ای دیدم جای امیدواری هست یا ممکنه ...

عزیزم خوب نمیخوام الکی امید بدم ممکنه شروع پریودی باشه اما اینکه باردارم باشی غیر ممکن نیست.....

انا جون سفيده تخم مرغ بمال به بدنش تبشو سريع مياره پايين

ممنون.....

چشم ببینم اگه باز بالا بود امتحان میکنم....

آناجون يه سوال، من چند روزيه ترشحاتم از بيرنگي و شفافي ، سفيدرنگ شدن، معذرت ميخوام مثل اينكه چند قطر ...

عزیزم منم اخیرا تجربه میکنم.....

مداوم نیست هر از گاهیه خصوصا ببخشیدا وقتی زور میزنم.....

یکی از دوستام میگفت طبیعیه بافتهای مرده واژنه یا همچین چیزی.....

خلاصه گفت طبیعیه تا وقتی رنگ و بو و سوزش و خارش نیست.....

من دقت کردم وقتی تو دفع مشکل دارم و ببخشید زور میزنم خارج میشه....

حالا ویزیت بعدیم حتما از دکتر میپرسم.....

عزیزم منم اخیرا تجربه میکنم..... مداوم نیست هر از گاهیه خصوصا ببخشیدا وقتی زور میزنم..... یکی از د ...

منم بيشتر روزايي كه روده هام تخليه نداشته، واي توي يه سايت خوندم نشانه زايمان زودرسه، رسما سكته كردم