2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم دکتر برای روز پانزده نوشته بود ولی طاقت نیوردم.چند روزم بود بی بی چک هاله میانداخت برا ه ...

منم علائم خاصی ندارم

جز چیزای معمول که میتونه اثر دارو باشه

کار خوبی کردی زودتر رفتی و خیالت راحت شد

این استرس داغونمون میکنه

کاش منم جرات کنم زودتر برم

من چهاردهم انتقال دادم آزمایشم سه شنبه س روز انتقال رو هم حساب میکنین یا از فرداش میشمرین؟

معمولا همون روزی که انتقال دادن ، دوهفته بعدش همون روز رو برا آزمایش در نظر میگیرن . ینی در واقع با حساب روز انتقال میشه روز ۱۵ ام 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
معمولا همون روزی که انتقال دادن ، دوهفته بعدش همون روز رو برا آزمایش در نظر میگیرن . ینی در واقع با ...

برا من که اینطوری بود ۸ مرداد انتقال دادم ( دوشنبه ) ، ۲۲ مرداد نوشته بود برا آز 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
فدات بشم عزیزم..... هنوزم تب داره نمیدونم برا چیه..... احتمالا دندون داره در نیاره نمیدونم والا... ...

عزیزم به نیتت صد تا صلوات میفرستم 

ان شالله که چیزی نیس وبلا ازتون به دور باشه ...

عزیزم به سلامتی مبارکت باشه، آخ که چه قدر سورپرایز شدن می چسبه😍😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩

سلامت باشی گلم الهی ک همه منتظراواقعااینطوری سورپرایزبشن ومثل ماازشدت ذوق فقط اشک بریزن اشکی ازخوشحالی

مورفو که خوبه، تحرکم خوبه..... دی اف آی هم خوبه نگران نباش.....

ببخشید میشه قسمت موروفولوژی رو تفسیر کنید من سر در نمیارم.تحرکشم که کلاس آ 5هست چطوری خوبه این.

دی ان ای هم زیر 15گفته نرماله که مال همسر من 13هست اون پایینی چیه یا قسمت روند سل که نوشته چیه ....

لطفان که کسی سر در میاره بگه ...

کاش رو هر کدوم حداقل و حداکثر رو میزد ادم بهتر میفهمید