2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سلام دوستان خوبم  من امروز به دستيار  دكترم زنگ زدم اخه خيلى ذهنم درگير كرده بود اين ...

وای من لک نداشتم اصلا

هر دفعه واژنم یجوری میشد با وحشت زود زود نگا میکردم که مبادا یذره رنگ ترشحات تیره بشه🙈😬 واقعا منتظر بودی لک ببینی🙈

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
من پریودام منظمه کیست هم ندارم پس چرابرامن نچرال انجام ندادن؟صدتا استرادیول داد خیلی میترسم منفی بشه ...

عزیزم نگران نباش دکتر خودش بهتر تشخیص میده کدوم روش بهتره. حتما برای شما اون روش مطمئن تر بوده. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه امروز دکتر گفت پردنیزولون ممکنه باعث شکاف کام بشه

عزیزم نگران نباش ..

حتما پزشک صلاح دیده 

خیلیا این پرد رو داشتن و دارن ...

خداروشکر مشکلی پیش نیومده ..بسپار به خدا 

تا ببینیم نظر دکتر آنا چیه !

من پریودام منظمه کیست هم ندارم پس چرابرامن نچرال انجام ندادن؟صدتا استرادیول داد خیلی میترسم منفی بشه ...

عزیزم نگران نباش دکتر خودش بهتر تشخیص میده کدوم روش بهتره. حتما برای شما اون روش مطمئن تر بوده. 

آنا جون  من یکشنبه آز تیتر دادم 1526 بود دوشنبه چون داروهام داشت تموم میشد پیش دکتر رفتم دکتر سونو کرد 2 تا جوجه دید حالا سوالم اینه که اگر خدایی نکرده بخواد اتفاقی برای جوجه هام بیافته علائمی داره( مثلا خونریزی ) یا اصلا متوجه نمیشم آخه نمیدونم چرا امروز زیر دلم درد میکرد  خیلی میترسم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
سلام عزیزم خوبی ؟نی نی خوبه؟؟ دخمله؟ خداحفظش کنه عزیزم براش اسم انتخاب کردین؟

سلام عزیزم، اره دخمل ناز نازی هست، خدا رو شکر خوبیم، فعلا اسم خاصی مد نظر ندارم 

ممنون آناجون ببینم تا فردا صبح که دوباره سونو دارم چی میشه  بچه ها لطفا برام دعا کنید🤕🤕🤕😔

عزیزم امیدوارم که فردا حداقل هفت هشت تا فولیکول با اندازه خوب داشته باشی که جنین های ماه برات تشکیل شن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لی لا جون امروز سونو شدی؟

آره عزیزم. راستش نگفت سایزشون چیه یا وضعیتم چطوره. فقط پرسیدم فولیکول به درد بخوری داشتم گفت ای! شنبه هم گفت برم پانکچر. ولی نمیدونم چرا خودم امیدی ندارم. فقط یه چیز جالبی که گفت، ازش پرسیدم بلاست انتقال میدین یا دو سه روزه؟ ( الان اسم جنین دو سه روزه یادم نیست)، گفت ما روتینمون اینه که بلاست انتقال بدیم مگر اینکه نشه اینکارو کرد. دیگه سپردم به خدا، امیدوارم به هممون کمک کنه. ماماش هم نمیدونم چرا کلا عصبانی بود، ترسیدم ازش چیزی بپرسم

فقط هم بهم دوتا هاش سی جی داد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

من شديدا ده روزي هست كه زير شكمم خاررررش گرفته و دونه هاي قرمز ميزنه، شنيدم دليلش حساسيت به جفت هست كه آخرا خيلي هم دردناكتر ميشه، قشنگ مثل سوختگي ميمونه و انقددد خارش شديد ميشه كه مجبوووور ميشي بخاروني و وقتي ميخاروني بدترم ميشه، اصلا شبيه گرمي و اينا نيستا، شايد بعضيا با اون اشتباه بگيرن، كسي اين تجربه رو نداشته ؟ 

قربونت شکر خوبه . اما بدونی چه داستانها کشیدم من.‌ چند روز قبل تایم زایمان حرکت جنین کم شد عصری زنگ‌ ...

عزیزم متاسفم خیلی اذیت شدی....

بازم شکرررررر.....

همینکه دردونتو بغل کردی جای شکر داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم خواهری ولی باز ترشح قهوه اییم شروع شد خیلی عصبیم اه 

ایشالله خیره.....

توروخدا با قبل مقایسه نکن.....

ایشالله این دفعه صحیح و سالم بغلش میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همون شادی قدیمم آنا جون واقعا دلم برای حرفات و آرامش دادنت یه ذره شده بود

فدات بشم عزیزم.....

منم خیلی دلم برات تنگ شده بود.....

چه خبرا؟

چیکارا میکنی؟