2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048224 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان كسي خصوصي با لاله جون ارتباط نداره؟ كم كم نگراني داره وجودم رو ميگيره؟

منم نگرانشم

ولی ارتباطی ندارم باهاش

فقط میدونم دکترش همون دکتر منه

اما خبری ندارم ازش

الهی که سرش به شادی گرمه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
آخه بهترین اسپرم و تخمک رو جدا میکنن بعد تقسیم سلولی میشه به بلاست میرسه مول اصلا به این مراحل میر ...

من دفعه قبل كه خارج از رحمي بود بارداريم تا مدت طولاني دفع نميشد حتي با امپول، بعد دكترم گفت احتمالا مول هست كه تو هررر نوع بارداري امكان وجود داشتنش هست

ولي عزيزم به اين چيزا قكر نكن، انشالا سلامت ني ني تون ٩ ماه ديگه مياد بغلتون

خوب چطور میتونی وقتی حسشو داری کش ندی..... والا بعضیا میگن نشونه مشکلیه دقیق نمیدونم اما فکر کنم یه ...

وای آنا جون من انقدر کشششش دارم🤣. اون بارم که انتقال دادم از همون روز بیشتر شد. منم نمی تونستم جلوی خودم و بگیرم. بعد شنیدم که خوب نیست. من هفته دیگه انتقال دارم و دارم سر خود آسپرین می خورم. دیگه الی اله.... 

مرسی عزیزم از پاسخگوییت. خودت و فرشته هات در پناه خدا شاد و خرم باشید😘

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
منم نگرانشم ولی ارتباطی ندارم باهاش فقط میدونم دکترش همون دکتر منه اما خبری ندارم ازش الهی که سر ...

آخه سابقه غيبت انقدر طولاني نداره، اگه اشتباه نكنم قرار بود سونو دوبعدي بده واسه آب دور جنين، انشاالله كه خيره

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام  آنا جون من امروز روز ۱۲ پریودم بود که سونو شدم اگه یادتون باشه سری پیش با ۳۰ تا تخمک هایپر شدم این سری با دوز پایین شروع کردن که امروز موقع سونو دکتر گف فقط یه فولیکول داشتم اونم سایزش ۱۶ بود ودوتا ۱۲ وسمت چپ هم همش ریز بود 

برای فردا دوباره وقت سونو دارم 

با توجه به اینکه همسرم آزو هستش واقعا امروز حال خوشی ندارم دلم گرفته ناراحتم نمیدونم باید چیکار کنم 

دکتر گفت اگه یه تخمک بزرگ شه سیکل کنسل میشه ولی اگه سه تا فولیکول باشه انتقال میدیم 

شما جای من باشید چیکار میکنید 

توروخدا منو راهنمایی کنید ؟بنظرتون اگه سه تا فولیکول شد ارزش داره که همسرم عمل بشه؟ 

خداجونم شکرت       

سلام دوستان امیدوارم خوب و خوش و موفق باشین. دوستان من ی سری دارو اضافی دارم تو شرایط درست نگهش داشتم

۵و۶ تا پرولوتون 

انوکسوپارین

سرنگ تزریق هپارین 

فمبیون و

ایزوپیرین و...

شیاف پرورسترون 

کسی لازم داره ی طوری پیغام بده با پیکی چیزی بفرستم براش

شنیدم  پرولوتون و شیاف کم پیدا می شع.ی دعا واسه سلامتی نی نی برام کافیه براش.

فقط خیلی وقت نمی کنم هر روز سر بزنم. 

سلام اناجون ي سوال دارم اگه زن وشوهرهردوگروه خونيشون oمثبت باشه ربطي ب بارداري وسقط داره؟؟؟

عزيزم من و همسرم، پدر و مادرامون، همه oمثبتيم، فك كنم واسه زردي نوزاد فقط تاثير داره

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام انا جان من فردا انتقال دارم بیمارستان بهمن با رزاقی جنین 5روزه ست روز 18 پریودیم احتمالا 3تا ...

عزیزم اگه روز اول مجبوری برگردی فقط با احتیاط برگردین.....

مراقب دست انداز و..... باشین.....

به نظرم حداقل یه بار پیاده شو و یه چند دقیقا قدم بزن.....

آب زیاد بخور.....

البته خوب تو راه شاید نخوری بهتر باشه چون نیاز له دستشویی زیاد خواهی داشت.....

عزیزم خوراکت طبق طبعت باشه.....

ایشالله بهترینا منتظرته.....

دو سه روز اول یه کم استراحتت بیشتر باشه اما یه بند نخواب.....

اما بعدش دیگه با رعایت کلی میتونی زندگی عادیتم داشته باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com