2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست
وااااقعا!!!! وای خیلی سخته اصلا نمیتونم رو صندلی بشینم.مخصوصا هر روز صبح سر کار باید بیام بیرون و ب ...

شیاف چربه 😏 برام سخت بود...روزی دو تا آمپول بعد از ظهر ها ی خانومی میاد برام میزنه خیلی خوب میزنه آروم و عمیق تزریق میکنه و من همیشه سه چهار ساعت بعد از تزریق کمپرس گرم میزاشتم تا الان ک برام مشکلی پیش نیومده بود ولی دیروز ک برام زد متورم و قر مز شده دیگه بالاخره سه ماهه ک دارم میزنم ب طبع سفت شده...ب احتمال زیاد دکتر هفته دیگه برام هفتگیش کنه🙏

یعنی اون ۳ ماه رو امپول نزدی؟؟؟؟ این ماه سعی کن تغذیت مناسب کنی مثلآ اصلآ لبنیات نخور ،پیاده روی کن ...

نه نزدم،این ماه باشگاه رفتم و بیشتر گرمیجات خوردم و با 6تا استرادیول شروع کردم و امروز سونو دارم،توکل بر خدا،من قبلاً دو بار انتقال داشتم که متاسفانه هر دو بار سقط شدن،الانم که کارم به انتقال کشیده نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا امروز بیست و هشت تا پروژسترون زدم.داغونم یعنی.کبووود شده و سفت منم این بار حتما به دکترم بگم ...

بله عزیزم

از روز انتقال دیگه امپول نزدم و روزی سه تا شیاف استفاده کردم

الان دو هفته ست دکترم دوتاش کرده

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
همون وقت یعنی سونو ان تی میکنی؟ اخه من دکترم برام ان تی رو نوشته که انجام بدم و بعد ببرم نشونش بدم

دکتر من تازه از سفر برگشته هفته دیگه نوبت دارم برم برام بنویسه...قبل از رفتنش برام سونو قلب نوشته بود ک انجام دادم

بچه هااااااااااااااااااااااااااا  توی میکرو هم احتمال مول هست؟؟

مطمئن نیستم اما فکر کنم باشه.....

بذار ببینم میتونم اطلاعاتی بدست بیارم یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جونم . من بعد از پانکچرم از روز ۱۶ تا ۲۶ پریودم استرادیول و پروژسترون خوردم ک میخواستم روز ...

والا بهتر بود اینکارو نکنی یا لااقل بدون هماهنگی با دکترت نکنی خصوصا تو که بدنت حساستره.....

والا فکر کنم پریود نشی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط استرادیول دارم قبلاً استروژن کونژوگه رو امتحان کردم که برا من بی نتیجه بود 

حالا برای من اکویین خیلی تاثیر داشت..روزی سه تا اکویین داشتم سه تا هم استرادیول...اینسری ک مثبت شدم ماه قبل از انتقالم هیسترو با خراش داشتم ک خیلی تاثیر داشت

شیاف چربه 😏 برام سخت بود...روزی دو تا آمپول بعد از ظهر ها ی خانومی میاد برام میزنه خیلی خوب میزنه آ ...

شیاف خیلی بهتره

وای من تحمل امپولشو نداشتم اصلا😫

البته من سیکلوژست استفاده میکنم. یبار کم اومد داروخونه ها نداشتن دوروز مجبور شدم فرتیژست استفاده کنم حالم بد شد انقد چرب و بزرگ بود😬

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
شما میدونیم تزریق آمپول پروژسترون نا کی ادامه داره و آیا میشه به جای آمپول شیاف پروژسترون بذاریم یا ...

عزیزم معمولا تا ده دوازده هفته داریم.....

در مورد شیافم باید با دکترت مشورت کنی....

گلی جون من چون چسبندگی دارم باید قبل از انتقال هیسترو بشم و هم دکتر آصف جاه یه بررسی کلی از اوضاع ر ...

آخه خسته شدم،هر ماه با امید میرم جلو ولی بعدش با چشم اشک بار باید منتظر ماه بعد باشم،آصف جاه میگفت رحمت مشکلی نداره،خوب اگه مشکلی نداره پس چرا اینجوریم،این تغذیه ای که دوستان میگن برا آندومتر چجوریه؟ شما اطلاعی دارید؟ایشاا هر چی خیره براتون پیش بیاد عزیزم

مطمئن نیستم اما فکر کنم باشه..... بذار ببینم میتونم اطلاعاتی بدست بیارم یا نه.....

آخه بهترین اسپرم و تخمک رو جدا میکنن

بعد تقسیم سلولی میشه به بلاست میرسه

مول اصلا به این مراحل میرسه؟؟؟؟؟

اصلا شکل مول غیر منظمه

نه برام ننوشته

آهان.....

مال منو زودتر نوشته بود.....

من با جوابشون رفتم برا ویزیت....

اگه فکر میکنی دیر میشه بده همسرت ببره ماما بنویسه بعد انجام بده با جوابش برو.....

البته خوب جواب آزم هست اون زمان بره....

همون ویزیت بعدی میدی مینویسه انجام میدی.....