2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048349 بازدید | 684651 پست
گلی جون بله آندومتر من تا 6.5 بالا اومده بود برای انتقال سری پیش،فقط تعجبم از اینه که چرا برام انتق ...

ممنون که جواب دادی عزیزم، آخه هیستروسکوپی چرا؟ آصف جاه به من گفت باید خیلی امتحان کنی و داروها رو بالا پایین کنی تا بالاخره درست بشه،آندومتر شما به استرادیول جواب میده؟من الان روزی 8تا استرادیول میخورم و امروز سونو دارم ببینم چی شده،هر چند که چشم آب نمیخوره تغییری کرده باشه و همون 5احتمالاً مونده،الان نمیدونم چکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیفرلین زدم که بعد از اون پریود نشم اخه با هر بار پریود کیست اندومتریوزم بزرگتر میشد دکتر گفت دیفرلی ...

ایشاا هر چی خیره براتون پیش بیاد،من آندومتریوز ندارم، به نظرتون آمپول دیفرلین میتونه برا من مفید باشه و تاثیری تو رشد آندومترم داشته باشه،چون دکتر آصف جاه هم اول گفت تا 3ماه بزن ولی بعد از اینکه سونوم کرد نظرش عوض شد

عزیزم همسرت هم dfi داده؟؟

همسرم فقط ۱۰ درصد مشکل کم تحرکی داشت مشکل دیگه ای خداروشکر نداره

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
ایشاا هر چی خیره براتون پیش بیاد،من آندومتریوز ندارم، به نظرتون آمپول دیفرلین میتونه برا من مفید باش ...

یعنی اون ۳ ماه رو امپول نزدی؟؟؟؟ این ماه سعی کن تغذیت مناسب کنی مثلآ اصلآ لبنیات نخور ،پیاده روی کن عسل خرما بخور،اب زیاد بخور ،تغذیه ای که بچه ها ازش نتیجه گرفتن امتحان کن بهتر جواب میده 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
ممنون که جواب دادی عزیزم، آخه هیستروسکوپی چرا؟ آصف جاه به من گفت باید خیلی امتحان کنی و داروها رو با ...

گلی جون

من چون چسبندگی دارم باید قبل از انتقال هیسترو بشم و هم دکتر آصف جاه یه بررسی کلی از اوضاع رحمم داشته باشه.

امیدوارم به زودی مشکلتون حل بشه

اگر دکتر آصف جاه گفته درست می شه شک نکن که می شه ،شاید یه مقدار زمان ببره

خوب خداروشکر  این dfi و ایمنی انعقادی درست باشه 80% مشکل حله فقط مطمئن شو که اونو داده

اخه الان که جنین فریز دارم باز لازمه که بگم همسرم این ازمایش رو بده؟؟

بعضی دکترا فقط به امپولش اعتقاد دارن انگار! من تا روز انتقال داشتم همون چند روز پدرم درومد کبود شدم ...

من تا امروز بیست و هشت تا پروژسترون زدم.داغونم یعنی.کبووود شده و سفت

منم این بار حتما به دکترم بگم ببینم میشه دیگه شیاف بزنم 

.یعنی شما الان شیاف استفاده میکنید صباجون؟

حالا شمام از دکترت سوال کن دوستانم شماها که مامان شدین تا کی باید به تزریق پروژسترون ادامه بدیم؟

عزیزم من تقریبا سه ماهه ک دارم هر روز میزنم..دیروز ک زدم متورم شده و درد میکنه برای اولین بار...فکر کنم هفته دیگه دکتر برام قطع کنه و جاش پرولوتون هفتگی تجویز کنه

خوب خیالت خیلی راحت میشه

درسته ممنون از راهنماییت گلم

عزیزم من تقریبا سه ماهه ک دارم هر روز میزنم..دیروز ک زدم متورم شده و درد میکنه برای اولین بار...فکر ...

وااااقعا!!!! وای خیلی سخته

اصلا نمیتونم رو صندلی بشینم.مخصوصا هر روز صبح سر کار باید بیام بیرون و برم تزریقاتی.آخرش دستم رو میشه

شما هم روزی دوتا میزنید؟

چرا شیافو انتخاب نکردید؟

من تا امروز بیست و هشت تا پروژسترون زدم.داغونم یعنی.کبووود شده و سفت منم این بار حتما به دکترم بگم ...

ببین من اولا پرستاری که میزد خوب نبود

صبح رووزی که میخواستم برم انتقال واقعا از درد اینا گریه ام گرفته بود

ولی یکی هست الان خوب میزنه

میدونی با سوزن سر سیاه اگه بزنن عمیق بزنن اصلا اذیت نداره 

چون روغنیه میره زیر 

ولی بعضیا بلد نیستن سطحی میزنن رو جمع میشه و قلنبه 

خیلییییم درد داره لعنتی