2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
ثمین جون دیدی دیروز گفتم مطمئنم مثبته

آره خواهری حق داشتی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دست جیغ سوت هورااااااااااااااااااااااااا مبارکه عزیزم به سلامتی و دل خوش. دختر میکشمت چرا اینقد دیر ...

لی لا لی لا نه نه جیغ نه یهو دیدی تخمکات ناراحت شدن فرار کردتاااااااااا واااااای واااااای ممنونم عزیزترینم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم عزیزم من سر قولم هستم الوعده وفا .از امشب هر شب 1تسبیح صلوات برات میفرستم الهی بزودی شادمون ...

ای جاااانم مرسی خیلی خوشحالم کردی عزیزم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
واي وااااي خداروشكر خداروشكرررررررررعزيززززززززممممم ثمين جان چقدخوشحالم كردي

مرسی خواهری

سلام به همگی دوستان ممنونم به فکرمی.خداروشکر جواب آزمایشم + شد .

الهى الهى😍😍😍 واقعا از ته دل خوشحال شدم اين مثبت شدن نه تنها به تو و همسرت بلكه به تك تك ماها هم بينهايت چسبيد و اميدمونو تو اين راه ١٠٠٠ برابر بيشتر كرد

مباركت باشه عزيزم🎉🎊بهترين روزها رو در پيش داشته باشى🌸💕

وقت دکترم هفته دیگست 

منم هفته دیگه نوبت گرفتم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
وقت دکترم هفته دیگست 

همون وقت یعنی سونو ان تی میکنی؟

اخه من دکترم برام ان تی رو نوشته که انجام بدم و بعد ببرم نشونش بدم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
جییییغ. ثمین جووون دیدی گفتم مثبتی. گفتم سومی تو هستی. خداراشکر. مبارکت باشه

وااااااااااااای جیییییییییییییییییغ نینیییییییییییی ترسییییییییید مرسی عشقم

خدایا شکرت ... مامان شدنت مبارک باشه ثمین جان💙

ممنونم خواهری 

خدایا هزاران بار شکرت خدایا دل هممون رو شاد کردی به خدا دارم با گریه تایپ میکنم ثمین جون نمیدونی چق ...

فدای اشکات خواهری ممنونم ازتون

وای ثمین اگه بدونی چقدخوشحالم برات.. ان شالله همه چی بخیر وسلامتی پیش بره .. التماس دعا دارم واسه ...

فدای محبتت بشم مرسی خواهری.  

مى تونم كنسرو اناناس بخورم ؟

من امشب سيب زمينى سرخ كرده با پنير پيتزا خوردم از بيرون نه ،خونگى .پنير پيتزا البته مى دونم بد اما دوست دارم وجدان درد نگيرم 😞 با يكبار كه چيزى نمى شه ؟! 

خيلى هوس كردم اخه 😋

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
واای خداروشکر  مامان ثمین  تبریک فراوان انشالله نی نی یا نی نی های نازتو صحیح و سالم بغل ...

ممنونم خواهر امیدوارم اینبار استرس و ناراحتی ازمون دور باشه

سلام عزیزم.ممنون از احوال پرسیت گلم. من هم بد نیستم خداراشکر.به غیر از بیماری سخت مادرم و فشار مالی ...

عزیزم ایشالله مامانت به زودی حالش خوب میشه....

ایشالله دردونت با کلی برکت پا تو زندگیتون میذاره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com