2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
ماماناى عزيز حالا جدا از ويار و چيزاى ديگه شماها هم مثل من بى حوصله شدين؟من اصلا حوصله شونه زدن ...

منم اساسی تنبلم اما کو استراحت.....

عصری همسرم زود اومد انقدر ذوق کردم سریع رفتم یه چرتی زدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من هفته ششم ام  دیروز دکتر بخاطر مشکل هماتوم هم اسپرین و قطع کرد هم هپارین رو ال ...

عزیزم نگران نباش منم دو ماه برا قطع کرد و شکر خدا چیزیم نشد.....

فقط آب زیاد بخور.....

هم یبوست نمیشی هم غلظت خونتو جبران میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی به به چه خبرهای خوبی.... تبریک به سه تا مامان گل جدید. 🌺🌺🌺 آنا جان من دوباره کارم ...

والا به نظر دیر میاد اما خوب شاید اونجوری تنظیمش کردن.....

جالبه اولین سونوت ۱۲ سیکلته.....

راستشو بخوایی نمیتونم نظری بدم.....

کسی می دونه برای نفخ چی خوبه؟ من همش نفخ دارم دکتر بهم گفت حبوبات نخور که نفخ خیلی بده من حبوبات ...

والا نفخ به نظرم کنترلش از یبوستم سختتره.....

من برا کنترل نفخ هم سعی میکنم بیرون روی رو بیشتر کنم که ببخشیدا سریع تخلیه بشه و کمتر اذیتم کنه....

وقت دکترم هفته دیگست 

عزیزم مگه غربال رو برات ننوشته؟

خوب چه ربطی به دکترت داره؟

بچه ها من فردا پانکچر دارم.از ساعت هشت امشب هم چیزی نخوردم گفتن نخورم تا فردا واسه عمل...حالا یعنی آ ...

عزیزم بله آبم نخور.....

به خاطر بیهوشیه.....

میخوان ت بیهوشی برنگرده و باعث خفگی نشه....

حتی یادمه دکترم به من گفت فقط صبح قرص لووتیروکسینتو با یه قلوپ آب بخور.....

ستاره جون خوبي ؟ چه خبرا ؟ اوضاع چطوره؟ شما كي ميري واسه سونوي وزن به سلامتي ؟

سلام عزیزم.ممنون از احوال پرسیت گلم. من هم بد نیستم خداراشکر.به غیر از بیماری سخت مادرم و فشار مالی که باعث شد ماشینمون را بفروشیم بقیه اوضاع روبراهه😊.

منم دوشنبه هفته دیگه که میشه 29 هفته و دو روز نوبت سونو دارم.

شما خوبی؟

ثمین جان نمیای خواهر؟؟؟ تخمک های نداشته ام بالغ شدن بالام جان😀 عزیزان من امروز پریود شد ...

عزیزم شرمنده ام دیر شد خداروشکر سبب خیر شدم تخمکات بالغ شدن حسابی که میتونی انتقالشون بدی در عوض خبر خوش اوردم +شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
هزاااراااان بار تبریک میگم بهت مامان ثمین گل گلاااب...وااای که حالم جاااا اومد با شنیدن این خبر....م ...

سلام عزیزم ممنونم عزیزم الهی اینبار خدا معجزشو شامل حالت کنه شادمون کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بهاااااااار

آروم بهار جونی آروم.نینیمون ترسید بابا شوکه شد الان میگه مامان خانم چرا جیغ جیغو شده

ای جانم😍😍😍😍هزار ماشالله به سه تفنگدار امروزمون🌹🌹🌹 خدا برات سلامت حفظش کنه

مرسی خواهری بازم شرمندتم دیر اومدم ولی به تخمکات شوک وارد کردماااا 

هورراااااااااااااااااااااااااااااا مبارکت باشه       همه وسط نبینم کسی نشسته ب ...

مرسییییییییی خواهریییییییییییییییی.منم وسططططط منم وسط