2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
ثمین جون توروخدا بیا دیگه!!!!! من دلپیچه گرفتممممممم......

واااااااای خدامنو بکشهههههههههه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم انشاالله 9 ماه بچسبه به دلت همیشه دلت شاد باشه ثمین جان میگی بتات چند بود/؟

عزیزم تبریک میگم انشالله ک نی نیت سلامت بیاد بغلت و زیر سایه بابا و مامانش بزرگ بشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

من هفته ششم ام 

دیروز دکتر بخاطر مشکل هماتوم هم اسپرین و قطع کرد هم هپارین رو

الان نگرانم یه وقت خونم غلیظ نشه و خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد

کسی از دوستان بوده که هماتوم داشته و خوب شده؟

ماماناى عزيز حالا جدا از ويار و چيزاى ديگه شماها هم مثل من بى حوصله شدين؟من اصلا حوصله شونه زدن ...

منم همینطورم عزیزم

خیلی بیحالم . منی که اکتیو بودم همش عاشق بیرون بودم الان همش تو خونه دراز میکشم. افسرده شدم انگار :/

خیلی هم روزا برام کشدار و سخت میگذره

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

سلام به همگی

به به چه خبرهای خوبی.... تبریک به سه تا مامان گل جدید. 🌺🌺🌺

آنا جان من دوباره کارم اوفتاده به این جماعت ...... من الان مرحله انتقال جنین فریز رو دارم طی میکنم. یه چیزایی برام هضم شدنی نیست. به نظرم تاریخ ها تاخیری دارن. میشه لطفا نظرتو بگی. من از اول تاریخ ها رو میگم:

(۱۳/۷/۱۸) روز ۲۱ سیکل قبل،  تزریق prostap 

(۲۲/۷/۱۸) روز شروع پریود این ماه

(۲/۸/۱۸) اولین سونو برای بررسی ضخامت و همچنین شروع قرص prognova 2mg سه تا در روز. صبح ها

(۶/۸/۱۸) شروع اسپری بینی nasal spray 

(۱۴/۸/۱۸) دومین سونو . که امروز بود و قراره امشب آخرین اسپری رو بزنم و از فردا شیاف پروژسترون رو شروع کنم و اون قرص ها رو هم ادامه بدم. خوب......

الان به من زنگ زدن میگن تاریخ انتقال میشه ۲۱ ام. یعنی سه شنبه ی هفته ی دیگه. خوب چرا انقدر دیررررر..... تاریخ پریدیم ۲۲ امه. یعنی روز آخر سیکل انتقال میدن!!!!!! به نظرت اکی هست؟

ببخشید تاریخ ها میلادیه. من دوباره استرس گرفتم😣

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

کسی می دونه برای نفخ چی خوبه؟

من همش نفخ دارم

دکتر بهم گفت حبوبات نخور که نفخ خیلی بده

من حبوبات که اصلا اصلا نمی خورم

ولی هر چی می خورم بازم نفخ می کنم

مثلا دیروز انگور پدرم رو درآورد 

واقعا نمی دونم باید چی بخورم

عزيزم منم اولاش همينجوري بودم، خيييلي گرسنه ميشدم با اينكه تهوع نداشتم ولي از گرسنگي حالت تهوع بدي م ...

پرپر جون خوبین...من بهتون پیام میدم خطا میزنه...میشه درخاست دوستیمو اوکی کنید؟

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
من که توی همین آزمایش اولیش موندم. یعنی روزی که می خوان پانکچر کنن .همسرمون هم باید بیاد دوباره نمون ...

عزیزم خوب باید باشه که اسپرم ازش بگیرن و لقاح بدن وگرنه تخمک خالیو میخوایی چیکار؟

میتونی اگه فکر میکنین اون روز نمیشه ببینی قبول میکنن از قبل یه دوره نمونه بدین فریز کنن که اگه اون روز موفق نشد لااقل فریز دارین ازش استفاده کنن!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون یه سوال اگه خانومی که خودش مشکلی نداره و مشکل از همسرش بوده آی وی اف کنه و مثبت بشه ... بعدش ...

بله عزیزم میتونی اما چند ماه اولو پروژسترون داری بهتره زیر نظر دکتری باشی که از شرایطت خبر داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com