2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا-تورک جانم 

جا داره از شما هم تشکر کنم و خدا رو شکر کنم برای داشتن دوستانی مثل شما ...🙏

انشالله شما هم نی نی خوشگلت رو با راحتی و بی دردسر بقل بگیری و کنار خانواده قشنگت خوشحال و سرحال و سلامت باشی.

ممنون که این صفحه رو با این همه مشغله کاری و فکری نگه داشتی تا ما احساس آرامش کنیم و بدونیم کسانی هستن شبیه خودمون تا ازشون امید و انرژی بگیریم

(خدا عزیزانت رو برات نگه داره دوست عزیز و با ارزش من😍)

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مشکلم نمیدونم چی بود.هیچ وقت از تعیین ذخیره ندادم ولی دکتر میگفت ذخیرت کمه.نزدیک سه سال باردار نشدم. ...

رعد و برق جون شما هم مثبت شدی ؟؟

مبارک باشه عزیزه دلم انشالله صحیح و سالم بغلش کنی 😄😄😍😍😍😘😚😚😚

خداجونم شکرت       
سلام به همگی دوستان ممنونم به فکرمی.خداروشکر جواب آزمایشم + شد .

سلام به روی ماهت خانم جون به لب شدیم بس از صبح منتظر موندیم واااااااای خدا میدونه چقدر خوشحال شدم مبااااااااارکه خانمی انشالله که 9 ماه بارداری شیرین داشته باشی ❤🌹🌹🌹🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
تبریک و خوشحالی و آرزوی سلامتی واسه دوستان که بتاشون مثبت شده... آناجان من ۱۸ ام انتقال دادم ۳۱ام ب ...

۳۱ میشه روز ۱۳ انتقالت....

جنینت چند روزه بوده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تبریک و خوشحالی و آرزوی سلامتی واسه دوستان که بتاشون مثبت شده... آناجان من ۱۸ ام انتقال دادم ۳۱ام ب ...

بله عزیزم بودن دوستانی با شرایط مشابه و بتای +.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com