2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684636 پست
گلسا عشقم خدا رو هزار مرتبه شکر!
مگه میشه فراموشت کنم؟
انقدر ناامیدانه ترکمون کردی دلم پیشت مونده بود!!!
شکر شکر شکر!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوست جونا بخدا امروز تو حرم برای همتون با اشک و ناله از امام رضا حاجتتونو خواستم ان شالله دست خالی بر نگردم فردا هم زیادت مخصوص واسه همتون مخصوص دعا میکنم شما هم منوتو دعاهاتون باد کنید
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون من 3 جزمو خوندم خدا قبول کنه ی مقدار از صلواتم مونده امشب تو حرم تمومش میکنم
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
فری مامی جون مبارکه خدارو شکر
ترانه جون ممنون از توضیحاتت خیلی مراقب خودت باش
نگار جون ممنون که به یادمون هستی ان شاله بزودی حاجت روا بشی
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
قربونت بشم آنا جون راستش همش میام پستاتونو میخونم ولی اصلا دستم به نوشتن نمیرفت منم هیچ وقت نتونستم این تاپیک و ترک کنم عزیزم همیشه میومدم ببینم کیا مامان شدن
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
مهدیه جون هر چی بگم نمیتونم از درد دلت کم کنم ولی عزیزم ماها همه این حالتو داشتیم وخوب درکت میکنیم ناراحتی داره ولی بچه داشتن اونقدر شیرینه که خیلی زود فراموش میکنی وانشاالله دوباره شروع میکنی واینبار حتما مامان میشی فری مامان جون خیلی خیلی مبارکه انشاالله که بقیه ی مراحلو هم به سلامتی طی کنی
من صلوات و قرآنم رو تموم کردم. دوستان ختم یاسین جایی خوندم برای اجابت حاجت بعد کلمه مبین در متن سوره حاجت بخواین. کسانی که مشهد هستین التماس دعا. من زندگیم به خاطر قضیه بچه رو لبه تیغه. خیلی با همسری درگیری داریم.