2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یه کاری میکنم خیلیییی دوسش دارم لواشک ترش ترش میندازم تو لیوان آب با نمک میزارم بمونه لو ...

والا من کلا ترشی و اینجور چیزا نخوردم فقط تقریبا یه ماه پیش از دوستان لواشک خریده بودن به منم تعارف زدن خیلی چسبید......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مبارکه عزیزم.....

ممنون آنا جان.وجود شما و بقیه ی دوستان اینحا، واقعا باعث آرامشم بود.همین که میدونستم اگه مشکلی داشته باشم کسی هست گوش کنه و بفهمه چی میگم و راهنماییم کنه کلی قوت قلب بهم میداد

ممنون عریزم خودم هنوز باورم نمیشه روز انتقال به دکتر جنین شناس گفتم میشه این جنینو بذارید پنج روزه ...

عزیزم خیییییلی تبریک میگم انشالله ک یه بتای تپلی هم نصیبت میشه و یه نی نی نااااااز

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
انا جان ميشه بگي ضخامت اندومتر روز نهم پريودي اگه ٧.٥ باشه چطوره؟؟؟

آره عزیزم خوبه.....

هنوز فرصت داره بیشترم بشه....

بهترین حالت ۸ تا ۱۲ هست که برا شما حتما میرسه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خیییییلی تبریک میگم انشالله ک یه بتای تپلی هم نصیبت میشه و یه نی نی نااااااز

فدات عزیزم.ایشالا روزی شما و بقیه ی دوستان خوبم.والا هنوز یه کم تسترس دارم از وقتی مامان آینده جان اونجوری شد و بتاش اومد پایین.برام دعا کنید

سلام دوست جونا.اینم بی بی چک امروز.روز یازدهم انتقال.یه کم پررنگ تر شده و پانزده روز از هاش سی جی می ...

وای خدا جون، رعد و برق جونم مبارکت باشه گوارای وجودت. کامل خطش معلومه. شیرینی بده زود باش ما شیرینی میخوایم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون آنا جان.وجود شما و بقیه ی دوستان اینحا، واقعا باعث آرامشم بود.همین که میدونستم اگه مشکلی داشته ...

بایدم اینطور باشه.....

ماها اگه کنار هم نباشیم پس کی باشه؟

وای خدا جون، رعد و برق جونم مبارکت باشه گوارای وجودت. کامل خطش معلومه. شیرینی بده زود باش ما شیرینی ...

ممنونم دوست خوبم لی لا جان

امیدوارم بهترین ها قسمت همتون بشه

خدا باز هم منو شرمنده کرد

ثمبن جون پس کجایی؟؟؟

روز خوبی شروع کردیم بیا روزمونو شیرنترشم کن.....

منتظریما.....

شیرینی خامه ای یادت نره!!!!!!!