2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048323 بازدید | 684650 پست
     فکر کن بعد این همه بی بی منفی شه    

نه بابا اصلا اینجوری فکر نکن....

امروز تو و ثمین جون سند مادر شدنتون مهر میخوره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واي عزيزم خداكنه منم ازاونا باشم

آمین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها پس چون من ذخیره ام پایینه احتمال هایپری نیست ...مرسی عزیز دلم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام صبح همگی بخیر...آنا جون من ب علت یبوست یک روز در میون ی قاشق روغن زیتون میخورم تا روده هام کار ...

عزیزم من اون زمان که استراحت مطلق بودم کلا رو غذاهام موقع خوردن روغن زیتون میریختم میخوردم که یبوست نشم.....

فکر نکنم مشکلی داشته باشه.....

آها پس چون من ذخیره ام پایینه احتمال هایپری نیست ...مرسی عزیز دلم

نه عزیزم ریسک هایپری نداری.....

آقاااااا برا منم دعا کنین خدا دلمون شاد کنه....

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
آقاااااا برا منم دعا کنین خدا دلمون شاد کنه....

ایشالله فردا با پانکچرت شادیت شروع بشه و همچنان شادیت مستدام باشه.....

راستی آنا جونم از پانکچر تا انتقال چه چیزایی رو باید رعایت کنم و چیا بخورم.و.چیا نخورم و چه کارایی انجام ندم؟؟؟بوووووس که این همه ماهی

برای من روغن زیتون روی غذا جواب نمیده مستقیم و بدون واسطه باید بخورم😁

عیبی نداره نوش جونت...

من خالیشو اصلا نمیتونستم بخورم میریختم رو غذا.....

البته فکر کنم هر وعده بیشتر از یه قاشق میریختم.....

عزیزم والا نمیدونم چون شرایطت خاص بوده خانوم دکتر به متخصص ارجاع داده.... اونم که اوکی داده..... ن ...

خانم دکتر سیکل قبلی یه نامه نوشت جراح که دکتر جراح اجازه میکرو داد ...

این بار ارجاع نداد..

خودم رفتم نظر جراح رو بدونم ..دکتر زنانم گفت خواستم دو تا استروژن بدم ولی با توجه به سونوی سینه یکی میدم ...منم چون مشکل نازکی اندو دارم خواستم دو تا مصرف کنم وبا متخصص جراح که مطرح کردم گفت میتونی دو تا بخوری ...باز نظر دکتر زنان رو در مورد دو تا پرسیدم گفت حالا که از نظر جراح مشکلی نیس  از نظر منم مشکلی نیس ..

اما این درد سینه زودهنگام منو حسابی نگران کرد

واز امروز میخام روزی یکی رو.بخورم ..من فقط دو روز ..روزی دو تا خوردم ...بنظرت مشکلی نیس برگردم دزاول ؟(همون یکی )

راستی آنا جونم از پانکچر تا انتقال چه چیزایی رو باید رعایت کنم و چیا بخورم.و.چیا نخورم و چه کارایی ا ...

فدات عزیزم.....

عزیزم نمیشه گفت دقیقا چیا بخوری باید طبعتو بشناسی و طبق اون بخوری.....

داروهاتم باید در نظر بگیری و مشکلات جنبیتو که چیزی که میخوری برات خوب باشه.....

برا همین نمیشه دقیق گفت.....

اما آب زیاد بخور......

چیزای نفاخ نخور.....

یبوستتو کنترل کن.....

ایشالله فردا با پانکچرت شادیت شروع بشه و همچنان شادیت مستدام باشه.....

ان شاالله مرسی عزیزم