2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048321 بازدید | 684650 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها . اونایی که آندومتریوز عمل کردن لطفا کمکم کنن . من گرید ۴ بودم و چسبندگی شدید روده و مق ...

منم يه كم اين حالتا رو داشتما، با خودم ميگفتن انتي بيوتيكا سيستممو به هم ريخته و همينطور گازي كه وارد بدن شده، هرچند كه من گوارشم داغون هست و واسه اون دارو ميخورم سالهاست و تازه كمي تحت كنترل بود بازم يه علايم اينجوري داشتم، حتي يادمه بعد از عمل توي آزمايش چكاپ داخلي كه به خاطر گوارشم سالهاست انجام ميدم يه آيتم التهاب نشون داد كه دكترم گفت در اثر عمل هست

حالا شما امروز بپرس ولي به نظرم چيز مهمي نيست و ميگذره ان شاءالله

انشالله عزيزم مثبت باشه برات دعا مى كنم 🙏😘 من بهترين دوست و همسايه ام شيرازي هست 

ان شاالله عزيزم خيلي ممنونم ان شاالله كه نتيجه بگيرم

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
عزیز دلم فکر کنم طبیعی باشه اما اگه نگرانت کرده یه وقتی بگیر...... راجب نوبت دکترم جیگررررر طلا من ...

خیلی که نگران نیستم... آخه دردم مداوم نیست و با استراحت خوب میشم...

آنا😐😐😐😐😐😐😐😐😐 دوستت ندالم.میرم به خانوم کیشانی میگم😁😁😄

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
جینگولی حواسم نبود...... شاید خبراییییییه؟؟؟ یه وقتی از دکتر بگیررررررر.....

نه عزییزم از اون خبرا نیست..😄 مگه از انتقالم مونده باشه😁😁😁😂

کلا هدفم این بود که برم پیشش تا اگه آزمایشی میخاد بنویسه بده انجام بدم تا پریود شهریورم. همسرم میگه خیلی عجولیا بهت خوش گذشته اون ۱۴روز..😄😄

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه عزيزم ازواسپرم نميدنم باشه يانه ولي خب نداره تروئيدهم داره دكترگفتش مشكل هورمينش هم ميشه كه اينجو ...

عزیزم پس اول ببینین شرایط همسرت چطوره.....

اگه آزمایش داده و نشون داده اسپرم نداره باید ببینین نوع آزواسپرنیش چیه....

اگه انسدادی باشه شاید قابل درمان باشه و حتی طبیعی باردار بشی.....

اگه غیر انسدادی باشه بسته به نوعش ممکنه اسپرم تو ب ی ض ه باسه و با بیوپسی ازش اسپرم بگیرن.....

یه احتمالشم هست کلا اسپرم نباسه که اینطوری تنها راهش اهدایی هست.....

بابت هورمونیم حتما درمانشو پبگیری کنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خوبی من فردا تخمک کشی دارم ولی دیشب که امپول اویترل زدم شدیدا درد دارم خیلی تخمکهام چرا؟

عزیزم ایشالله چیزی نیست.....

به خودت فشار نیار.....

دولا راست نشو.....

تغذیه پرپروتئین و آب و سفیده تخم مرغم حتما رعایت کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ایشالله چیزی نیست..... به خودت فشار نیار..... دولا راست نشو..... تغذیه پرپروتئین و آب و سفی ...

سفیده تخم مرغ و آب پز کنم؟ دیگ چیا بخورم بعد تخمک کشی؟ من سر کارم الان 

خدایا همیشه محافظ پسرم باش

آنا جون منم فردا تخمک کشی دارم.به بقیه میگی سفیده تخم مرغ بخورن برا چیه؟؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون