2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست

دوستان من برم لالا.....

گوشیمم شارژش تموم شده.....

بوس به همه تون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خواهری فردا باید برم آزمایش .بار چهاردهمم بود

ان شاالله مثبته عزيزدلم 😍😍❤️❤️❤️😘😘😘

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
آره حسابی خوابیدم..... آخه شبام اون یکی شیطونک درون بیدارم میکنه نمیذاره بخوابم..... روزم از ترس خ ...

وای خدا جون تصور کردم حالتو، شرمنده کلی خندیدم. حالا به سلامتی دنیا بیاد اگه شبا نخوابه که حسابی کارت درمیاد. روزا خواهرجونش، شبام خود وروجکش. فکر کنم اون موقع باید شیفتی بیدار بمونی با همسرت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم برا من برا این هفته زده بود یعنی میشد دیروز که آخرای ۲۹ بودم..... گفته بود اگه رفتی که دیگه و ...

به نظرت واسه من دير ميشه ؟ خيلي دوست دارم پيش همين دكتر باشم، تو هفته ٢٦/٧ بهم گفت حدود ١ كيلو وزنشه

سلام خانم ها . اونایی که آندومتریوز عمل کردن لطفا کمکم کنن . من گرید ۴ بودم و چسبندگی شدید روده و مقعد و رحم و تخمدان داشتم . ببخشید واضح حرف میزنم . دو روز بعد از عمل شکمم کار کرده و عادی بود از روز سوم بعد از عمل هر روز حدود ۵ تا ۶ بار شکمم کار میکنه البته شل نیست و هربار هم کمه و زمان دفع کمی درد هم داره . آنتی بیوتیکی هم که داده سیفیکسیم ۴۰۰ هست که خودش کمی گوارش رو بهم میریزه ولی علت درد چی میتونه باشه ؟ ممکنه از چسبندگی هایی که آزاد شده یا چیز دیگه ای هست ؟ فیلم عمل رو دیدم خیلی چسبندگی بوده و بعد از آزاد کردن همه رو سوزونده . حالا نمیدونم چیکار کنم البته با منشی تماس گرفتم و شماره پزشک و داده گفته فردا تماس بگیرم

خانما همه طبيعي بوده بارداري تون يا ازلقاح مصنوعي كمك گرفتين؟

عزیزم تو این گروه اکثرا لقاح مصنوعی یا همون میکرو ( آی وی اف) کردن و مامان شدن. اینجا دوستای مجازی هستیم، میتونی مشکلت رو بگی و دوستان البته معمولا آنا جون راهنمایی های خیلی مفیدی میکنن. بدون اینکه کسی شمارو بشناسه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم