2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
من دعای توسل خوندم به نیتش.دعای مقاتل هم میخونم برا ثمین جون

ممنونم خواهری خیلی لطف کردی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جانم واسه شما سونوي وزن جنين رو هفته چند نوشته دكترتون؟ به من گفت ٣١ خوبه ولي دكتر سونوگرافي كه ...

عزیزم برا من برا این هفته زده بود یعنی میشد دیروز که آخرای ۲۹ بودم.....

گفته بود اگه رفتی که دیگه ویزیت بعدیم سونو نمیکنه اما من برام سخت بود یه روزم به خاطر سونو علاف بشیم چون همسرم باید مرخصی بگیره و مراقب دخترم باشه و......

گفتم بمونم خودش سونوم کنه.....

من که میخوام ویزیت بعدی دو ساعتی معطل بشم و همسرمم مجبوره مرخصی بگیره با یه تیر دو نشون بزنم.....

خلاصه تقریبا سی هفته میشم موقع سونو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمین جان تند تند میری دستشویی پس مبارکه

اره بابا خیلی تند تند.احتمالا از استرسه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آ نا جون میشه قرص کمر بزنم به کمرم سفت بشه؟

والا من نمیتونم همچین توصیه ای کنم چون نه شناخت به قرص کمر دارم نه اینکه میدونم اصلا برات خوبه یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم نزن الان ادارت رقیقه ریسک نکن..... اما فردا سریع خبر بتای تپلتو بده.....

امیدوارم +بشم فقط .چشم سریع خبر میدم

سلام دوستان خوبين

سلام عزیزم خوش اومدی......

ثمین جون بارداری باور کن  منم تن تن میرفتم دستشویی خودم متوجه نبودم ولی مامانم میگف یه دیقه آر ...

خداکنه واقعا اینطور باشه من میگم ممکنه از استرس باشه

شنيدم ميگن براي ميكرواينجكشن سن پايين ملاك مهميه وخوب جواب ميده راستش خودم ٢١سالمه سه ساله باردارنش ...

عزیزم فاکتور مهمیه....

ایشالله که جواب میگیرین.....

ترکیب شیر و زرده تخم مرغ محلی میدونم خوبه برای درمان خونریزی . ولی میترسم چون شیر داغ بايد بزنی تو ز ...

تخم مرغ خامو ریسک نکن اصلا.....

دوستان كيانتيجه ديدن

عزیزم خیلیا جواب گرفتن.....

ثمين جان ميكروكردين من گروه زيارت عاشورا دارم ميگم برات دعا كنن عزيزم

اره خواهری فردا باید برم آزمایش .بار چهاردهمم بود