2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
بتاشو تکرار کنه خیالش از اون بابت راحت شد برا لک هم میتونه با اجازه دکترش پروژسترونشو بیشتر کنه..... ...

استراحت داره با ٣ آمپول 

حالا فردا صبح ازش خبر بگيرم ببينم در چ حاله 

ان شاءالله ك خوب باشه 

شايدم دوباره رفته باشه مركز 

من دوروزه مشغول بودم خبر ندارم ازش 

منم مثل شمام بیست و دوم شروع سونوهامه و میام تهران و جایی نیست اگه پیدا کردید خبر بدید

ببخشيد ك دير متوجه پيامت شدم 

انگار امروز سونو داري و جايي پيدا كرده باشي  

من ان شاءالله براي ٩ شهريور ميام تهران 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم بهم نگفتن بيا سونو،ولي به اصرار خودم يه سونو ٨-١٠پري واسم نوشت تا برم ببينم فيبرومم رشد داشته ...

پس عزیزم احتمالا دیگه ویزیت بعدیت همون اول تا سوم پری بعدیته.....

حالا بذار همسرت آزشو بده ایشالله که مشکلی نباشه ...

فقط اگه خدای نکرده بالا بود عجله نکنین سه ماه حداقل دارو بگیره بعد برین تو سیکل.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان چه مدت قبل از ميكرو بايد رحم رو گرم كرد؟؟؟

غزیزم بستگی به بدن و شرایط داره.....

مثلا من طبع و رحمم هر دو شدیدا سرد بود و از یه سال قبلش تغذیه و خیلی چیزارو رعایت کردم.....

یکی شاید کمتر زمان ببره یکی حتی بیشتر.....

ضمنا عزیزم هر کسی نیاز نیست رحمسو گرم کنه چون کسی که زیادی رحمش گرم بشه هم خوب نیست.....

یعنی رحم زیادی گرمم باشه جنین رو نگه نمیداره سردم باشه نگه نمیداره....

باید ببینی اول شرایطت چطوره بر اساس اون عمل کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از روز انتقال سن جنين حساب مى شه يا از روز پانكچر كه لقاح صورت گرفت ؟

عزیزم از هر دو میتونی حساب کنی قانونش فرق داره!!!!

از روز پانکچر یعنی لقاح بخواهی حساب کنی سن بارداریت میشه از روز پانکچر بعلاوه دو هفته

از روز انتقال حساب کنی میشه از روز انتقال بعلاوه دو هفته بعلاوه سن جنین حین انتقال

من شنبه پانكچرم بودم سه شنبه انتقالم بود الان جنين من چند روزه هست كى ميشه بى بى چك زد 🙈🙈🙈🙈

جنینات سه روزه بودن.....

امروزم روز ۶ انتقالته.....

من توصیه میکنم کلا بی بی نزنی چون هم پانکچر و هاش سی جی داشتی.....

هم اینکه ممکنه دیرتر بی بی + بشه و بهت استرس بده.....

اما الا و بلا میخوایی بزنی لااقل زودتر از ۱۲ انتقال نزن.....

يه سوال! من از تاريخ انتقال حساب كردم دقيقا ٤ هفته ميشدم،اگر هم از بعد پريوديم حساب بكنم ميشه ٥ هفته ...

خوب عزیزم از تاریخ انتقال حساب کنی یه دو هفته هم مراحل بلوغ و تشکیل تخمکو در نظر میگیری.....

سن جنین حین انتقالم هست.....

ضمنا سونو که دقیق نیست معمولا یه تلرانسی برا خطاش در نظر میگیرن.....

انا جانم ابگوشت خوبه حتى با اينكه  نخود لوبيا  يك روز هم در اب خيس شده باشه خوبه ؟

خوبه عزیزم فقط نخوداشو کم بخوری....

چرا با علاوه دوهفته ؟

خوب عزیزم مراحل تشکیل تخمکم جزء سن بارداریه!!!!!

برا همینه از روز اول پری حساب میکنن دیگه وگرنه تو بارداری طبیعیم میگفتن از روز تخمک گذاری!!!!!

شنبه تا سه شنبه ٤روز نمى شه  چون گفتن  جنين هات ٤روزه هستند ؟

نه عزیزم سه روز میشه.....

شنبه تا یکشنبه ۱ روز

یکشنبه تا دوشنبه ۲ روز

دوشنبه تا سه شنبه ۳ روز.....

هر ۲۴ ساعت میشه یه روز کامل.....

ممنونم أنأ مهربونم كه اينقدر با حوصله جواب ميدى 🙏🌸😘

فدات عزیزم.....

ایشالله به زودی خبر بتای تپل مپلتو بدی.....