2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
به شدت سرگیجه دارم از جام پا میشم کلا چشام سیاهی میره یه بار داشتم میوفتادم انگار حالت بی حال شدن ...

تبریک میگم عزیزم، شما با میکرو باردار شدین؟ کجا انجام دادین و مشکلتون چی بود خانومی؟ 

خب موقع پانکچر فقط تخمک کشی میکنن، انتقال معمولا بدون بیهوشیه. بعدم عزیزم من اینارو با ذکر منبع گذاش ...

عزیزم ممنون از اطلاعاتی که گذاشتی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون که جواب میدید،دکترم دوبار ازم ازمایش گرفت گغت خوبی برو تا دوماه دیگه،ولی من هنوز کمر درد و یکم ...

عزیزم فعلا رژیمتو رعایت کن و استراحت من....

دردت غیر قابل تحمل شد برو سونو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم دلم نمیخواست کسی بدونه، اما همسرم رفته به خواهرام گفته. میگه نامردیه اونا اینهمه نگران تو هستن، ...

عزیزم ایرادی نداره دیگه گفته.....

میخولسته مراقبت باشن.....

ممنونم محبت كردين، منظور من اين بود كه كلا پانكچر بدون بيهوشي هم موجوده؟ ميشه درخواست كرد كه بدون بي ...

عزیزم والا خارج از ایران شنیدم ولی اینجا معمولا با بیهوشی بوده.....

من یه مورد بدون بیهوشی دیدم اونم چون فقط یه فولیکول داشت اما یادمه میگفت خیلی درد کشید.....

دوست دارم سويا بخورم تروييد كم كار دارم نمىشه يعنى😞

نه عزیزم برا تیروئید سویا مثل سمه.....

تیروئید خیلی مهمتز از تاثیر + احتمالی سویاست.....

پس به هیچ وجه نخور.....

.مثلا بگیم شمالیم ..دیگه کاری ندارن فقط باید حتما  بریم شمال ..اخلاق شوهرم اینطوریه

یعنی چی باید بریم شما مگه نمیخوایی تهران بیایی؟

یعنی منظورت بعدش میگی برین شمال؟

عزیزم ممنون از اطلاعاتی که گذاشتی.....

فداااااات آناجون. یه کلیپ هم هست راجع به جنین بلاستوسیست خیلی جالبه. اینجا نمیشه انگار بذارم.اگه میتونی و برات مقدوره از کانالش بردار بذار تو کانالت که دوستامون دسترسی داشته باشن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
هفته پيش من انتقال داشتم  و ماه قبل أولهاش عمل پوليپ و دكترم رحم را تراشيد داخلشو يعنى كوتاژ ك ...

مطمئنا بی تاثیر نیست.....

فداااااات آناجون. یه کلیپ هم هست راجع به جنین بلاستوسیست خیلی جالبه. اینجا نمیشه انگار بذارم.اگه میت ...

بذار چک میکنم اگه تونستم وارد تل بشم میذارم.....

ممنونم محبت كردين، منظور من اين بود كه كلا پانكچر بدون بيهوشي هم موجوده؟ ميشه درخواست كرد كه بدون بي ...

عزیزم فکر نکنم بدون بیهوشی انجام بدن. بعدم بعضی از جراحی های ضروری ممکنه برای کسی پیش بیاد تو بارداری، که انجام میشه. پس قطعا خودشون حواسشون هست. ببخشید من اگه میدونستم ممکنه کسی رو این پست نگران کنه، نمیذاشتمش اصلا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

اين سوال منم جواب بديد لطفا😘🙏🙈

شياف utrogestan 200

چرا همه كسانى كه با من انتقال داشتن واژينال مى زارند انوقت من بايد خوراكى بخورم😤؟چون قبلا سر iui هام استفاده كردم واژينال حس بدى مى ده وقتى مى خورم

خدايا شكرت ❤️🙏🏻