2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها . من اومدم😊

تبریک به ati عزیز و قدم نو رسیده اش مبارک باشه و تبریک به همه اونایی که مثبت شدن . چون چند روز درگیر بودم پیام هارو نخوندم . 

منم عمل لاپرا هیسترو رو انجام دادم و متاسفانه خیییلیییی پیشرفته بود اندومتریوزم و عملم ۴ ساعت طول کشید. غیر از روز اول که فقط آرزوی مرگ میکردم از درد شدید🤣🤣 مابقی روزها حالم بهتر از روز قبل شده بود . ممنونم از همه دوستانی که تجربیاتشون رو در اختیار همه قرار میدن . پزشکم گفته میتونم طبیعی باردار شم 😊😊 اما علت های منفی شدن آی وی اف فقط این نمیتونسته باشه و پیگیری کن حالا موندم چیکار کنم . شنبه هم کلینیک ایمونولوژی وقت گرفتم که بیام تا آزمایش هارو بدم . به نظرتون نیازه که من و همسرم هم آزمایش ژنتیک بدیم یا اینکه جنین هایی که داریم و بدیم برای آزمایش ژنتیک علت مشخص میشه ؟ البته بگم من چسبندگی شدید تخمدان و رحم و روده و لگن و مقعد داشتم که گفته همه رو پاکسازی کردم . فیلمش رو هم دیدم خیییلییی وحشتناک بودم😆

آخه تو دفترچم یکی واسه 5شنبه یکی واسه شنبه نوشته دیگه اینجوری برم باید 68 بدم     گرونه ...

پس بذار یهویی پنجشنبه برو.....

اما دیگه هی بی بی نذار.....

از پول آزت بیشتر میشه ها!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا دلم 3 تا میخواد     اگه خطر نداشته باشه

عزیزم تو فعلا به چیزای خوب فکر کن بقیشو دکتر با توجه به شرایطت تصمیم میگیره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما من ٢،٣ روز بود حالت تهوع داشتم و تپش قلبم داشتم تقريبا از اول، ولي امروز هيچكدومو ندارم! يكم ...

احتمالا بدنت به پروژشترون و داروها عادت کرده....

عزیزم تو فعلا به چیزای خوب فکر کن بقیشو دکتر با توجه به شرایطت تصمیم میگیره.....

به شدت سرگیجه دارم

از جام پا میشم کلا چشام سیاهی میره

یه بار داشتم میوفتادم

انگار حالت بی حال شدن یا غش دیدی چ جوریه اونجوری میشم

همشم تنهام 

واسه چیه اینا؟ فشار پایینه؟

دعا کن بمونه

تو به موندنش فقط فکر کن!!!!!

سلام خانما خوبید . من دیروز به سلامتی زایمان کردم . یعنی همون روزی که اینجا گفتم کمر درد دارم رفتم د ...

عزیزم مبارکت باشه انشااله زیر سایه پدر مادرش بزرگ بشه و تو زندگیش موفق باشه😍 این روزا منتظرام دعا کن😚

خدایا...شکرت😍
سلام بچه ها . من اومدم😊 تبریک به ati عزیز و قدم نو رسیده اش مبارک باشه و تبریک به همه اونایی که مث ...

عزیزم خدارو شکررررررررر که پیگیری کردی و درمان کردی چون وهله اول سلامتیته که مهمه.....

عزیزم بستگی به تعداد جنینات داره اگه زباده میتونی پی جی اس انجام بدی....

نه که به نظرم همونارو انتقال بدی.....

فعلا کاریوتایپ نیازی نیست....

به شدت سرگیجه دارم از جام پا میشم کلا چشام سیاهی میره یه بار داشتم میوفتادم انگار حالت بی حال شدن ...

عزیزم مثل فیلمها که باردار میشی از هوش میریه.....

خخخخخخخ.....

عزیزم نگران نباش اما به خودت برس اگه دیدی خیلی تکرار میشه به دکترت بگو.....

راستش نمیدونم، دکتر عارفی گفت اگه همه چی طبق برنامه ریزی ما پیش بره و روز پانکچر پروژسترونت بالا نبا ...

نه عزیزم فریز نداشتم 

انشالله انشالله  

ببخشید ولی میشه بپرسم تو این روزا نزدیکی ضرر داره؟

خداجونم شکرت       
سلام خانما خوبید . من دیروز به سلامتی زایمان کردم . یعنی همون روزی که اینجا گفتم کمر درد دارم رفتم د ...

سلاام مبارک باشه عاطی جون خیلی خیلی تبریک میگم 

روی ماه نی نی نازتو ببوس 💟💟💟💟💟

خداجونم شکرت