2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
من ۳ بار انتقال داشتم که نشد 😔 این بار prp و ivij گرفتم.  نمی دونم باید چیکار کنم تا به + شدن ...

فقط به چیزای خوب فکر کن چون هر کاری لازم بوده کردی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم نگران نباش..... اصلا روال سیکل لانگ اینه!!!!!

آنا جون من 2روز آسپرین نخوردم ترشحم قهوه ای قطع شد امروز خوردم باز رنگ ترشحم برگشت یعنی من کلا به آسپرین حساسم .تا به دکتر میگم میگه لک دیدی قطع کن اخه قطع کنم مشکلی پیش نمیاد؟من 2ماهه آسپرین میخورم چرا لک نداشتم یهو الان حساس شدم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ممنونم . ترخدا برام دعا کنید بچه ام صحیح و سالم باشه . البته طبق معمول روزهای گذشته امروز م گ ...

بله عزیزم خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها بستنی برام ض بر داره؟

والا من اوایل نمیخوردم.....

ماههای آخر گهگاه میخوردم....

سلام خانما شب همگی بخیر.من 11مرداد انتقال داشتم  .از دیروز زیر دلم و تخمدانام درد میکنه طوری که دیشب تو خواب فکر کردم پریود شدم .اینا طبیعیه یا اثرات پروژسترونه؟

نمیدونم. اما چون مشکلات پلی کیستیک ها رو نداشتم ، حسم میگه بین ۳تا۴🤔😅😎

خوب میگن هایپری خوب باید ذخیره بالا ده باشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
فقط به چیزای خوب فکر کن چون هر کاری لازم بوده کردی.....

من الان ی هفته هستش ک پانکچر شدم . نوک سیته هام درد میکنه بخاطر چیه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوست های عزیز . یه سوال داشتم . سپتوم باعث ناباروری میشه ؟

بله میتونه باعث منفی با سقط بشه.....

بستگی به موقعیتشم داره فکر کنم.....

آنا جون من 2روز آسپرین نخوردم ترشحم قهوه ای قطع شد امروز خوردم باز رنگ ترشحم برگشت یعنی من کلا به آس ...

نگران نباش عزیزم.....

حالا فعلا قطع کن.....

شرایطت استیبل شد دوباره میخوری.....

سلام خانما شب همگی بخیر.من 11مرداد انتقال داشتم  .از دیروز زیر دلم و تخمدانام درد میکنه طوری که ...

عزیزم به خاطر داروهاست نگران نباش....

من الان ی هفته هستش ک پانکچر شدم . نوک سیته هام درد میکنه بخاطر چیه ؟

به خاطر هورمون تراپیاست عزیزم....

واینکه بعداز انتقال ضربان قلب شمام ی دفعه بالا میزنه

عزیزم احتمال داره از پروژسترونا باشه....

اگه دیدی اذیتت میکنه به دکتر بگو شاید حساسیت باشه....

به خاطر هورمون تراپیاست عزیزم....

گلم من الان دارم پردنیزولون میخورم . الان اینجا یکی گفته بودش ک پردنیزولون از بارداری جلوگیری میکنه درسته ؟ و یا اینکه تا موقعی ک پردنیزولون میخوری نباید باردار شد درسته ؟؟