2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
سلام آبجی های عزیزم به مامان های جدید تبریک می گم و برا بقیه اجی ها ارزوی سلامتی و مادر شدن دارم اجیا منم از دیروز آمپول ها رو شروع کردم. به امید خدا منم می خوام مامان بشم
خدایا از اینکه روز به روز به باردار شدنم نزدیک و نزدیک تر میشوم از توسپاسگزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جان یه سوال داشتنم. ابجی برا من دارو فعلا فقط گونال نوشته از روز دوم روزی 225 سی سی. فکر می کنم داروهام خیلی کمه ویتامین دی و فولیک
سلام نازی جون. برات خوشالم که به مادرانگیت نزدیک میشی عزیزم. مبارک باشه برات. نگران دارو ها نباش. منم فقط امپول داشستم از روز دوم تا پنجم پری. بعدش سونو و باز تعداد امپولا زیاد شدن. و دیگه تخمککشی و انتقال. تو ده روز سرو ته همه چی اومد به هم. اتفاقا زود تموم شه بهتره ادم میمیره از انتظار......الانم انتقال دادمو یکهفته دیکه میرم ازمایش. به امید خدا.
فاطمه جون بله من همونم که سه قلو باردار بود. البته یکی از جنینها رو ریداکت کردم و الان دو قلو دارم. بله عزیزم من نه تو بارداری اول و نه تو این بارداری لک ندیدم. من سر بارداری اولم هیچ علامتی نداشتم فقط آخراش سینه هام مثل زمان پری حساس شده بود و درد می کرد. تو این بارداری هم علایمم کاملا با بارداری اول فرق داشت. درد سینه تو اون دوره 15 روزه اصلا نداشتم. پاهام و رحمم کاملا سرد بود بدنم خیلی کش میومد و کمی هم حس پری داشتم. کلا علایم هر بارداری میتونه متفاوت باشه. زیاد خودتو درگیر نکن انشالله که هر چی خیره پیش میاد. توکل به خدا. المیرا جون شاید اینطوری که شما میگی باشه و بقول شما دارن جا باز میکنن چون هم حس پری دارم و هم بعضا کشاله های رانم درد می کنند.
عزیزم گزینه اول هست که یه پاکته.روی اون عدد میزنه نشونه اینه که کسی برات پیام داده یا تو پروفایل خودت بری پایین مسخصاتت پیامهای جدید رو میزنه
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
مرسی که پاسخ دادی مامان ایدین. ان شالله که دوقلوهات میمونن پیشت. و میشن چشم و چراغ خونت. من الان هیچ علایمی ندارم از انتقال. فقط سینم درد داره و ایکه دلم گاهی فشرده میشه. بضی وختا میگم نکنه چیزی انتقال نداده باشن همش سرکاری باشه اخه نه علایمی نه چیزی ولی حس خوبیه. واقعا خدا دله هممونو شاد کنه.
مرسی عزیز دلم. ایشالا دردونه هات به دلت بچسبن و به سلامتی بغلشون کنی. ممنون که جوابم رو دادی
فاطمه. جون من هم امروز روز دهم انتقالمه و حس خاصی ندارم من بار سومم هست که انتقال دادم امروز از صبح اشکم بند نمیاد دفعه های قبلم همین طور بود اما این دفعه یبوست ندارم اما نفخ دارم. از روز اول نفخ داشتم دو سه شب هم کف دستام داغ داغ بود .می ترسم
این نیز بگذرد...
فوزی جون نگران نباش عزیزم. توکلت بخداوند باشه. تا خدا نخاد برگی از درختی جدانمیشه. خدا که ماها رو تااینجا رسونده باقی راه هم باهامونه. نبینم غمتوووووووووو اجی. باشه؟ من والا پنج شنبه گذشته انتقالم بوده. امروز حساب کن ببین میشه چندمم؟
بعدشم استرس و ناراحتی که سمه برات. بی خیال شو. علایم رو ول کن. منم قبلا زیاد فکر علایم بودم ولی بقول دوستان همه ک مثه هم نمیشن بدن با بدن فرق داره عزیزم. قرار نیس همه مون علایم یکسانی ر و تجربه کنیم. منم هییییییییچ علایمی ندارم و نمیدونم خوبه یا نه ولی توکلم بخداس. تااااااااازه گاهی حس پریود هم دارم اینو کجای دلم بزارم دیگه اجی فوزی؟