2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
سلام بچه ها .امروز ده روزه دخترم رفته پیش خدا .اونروز که رفت خیلی درد کشیدم .هم جسمی هم روحی .الانم ...

سلام

واقعا شرایط سخت و ناراحت کننده ایه

اما دختر خوب آخه خودکشی؟؟؟؟ میخوای یه درد دیگه به شوهرت اضافه بشه؟؟؟باور کن مردا از ما خیلی کم ظرفیت ترن!!! ما باید تکیه گاهشون باشیم

برای بچه که انشالله خیلی زود خدا به بهترین شکل براتون جبران میکنه، خدا بهت صبر بده واقعا با کلمات نمیشه میزان درد و ناراحتی رو بیان کرد

در مورد کلاهبرداری هم پیگیری کنید، پلیس گیرش بیاره و جواب پس بده

متاسفانه بعضی وقتا مشکلات از چپ و راست میریزن رو سر آدم!! اما اگه تحمل نکنیم چه کنیم؟؟؟؟این روزها هم میگذره و تبدیل میشن به یه سری خاطرات کمی تلخ که روز به روز تلخیشون کمرنگتر میشه

یا راهی خواهم یافت

یا راهی خواهم ساخت

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انای عزیزم چجوری استرسمو کنترل کنم؟ از وقتی متوجه شدم باید ای وی اف کنم همش از استرس بالا میارم و فشارم پایین میوفته... دیشب فشارم هفت بود و سرم زدم.. از امشب اچ دی شروع میکنم دکترمم پاک روشه

نه عزیزم کسیو سراغ ندارم اما از دوستان یادمه میرفتن و راضیم بودن.....

ممنون عزیزم 

برنامه طبیب شبکه سه دکتر طب سوزنی میاد آدرسش رو پیدا. کردم وقت بگیرم برم 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
انای عزیزم چجوری استرسمو کنترل کنم؟ از وقتی متوجه شدم باید ای وی اف کنم همش از استرس بالا میارم و فش ...

عزیزم آی وی اف استرس نداره که. یه روش درمانیه مثل اینهمه روش درمانی که واسه انواع و اقسام مشکلات هست. به توصیه های دکترت،و آناجون گوش کنی اصلا جای نگرانی نیست عزیزم. موفق میشی شک نکن. راستی لاله سرخ هم راهنمایی های خوبی میکنن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم بله زیر جلدیه..... بستگی به تپلی یا عضلانی بودن شکمتم داره..... معمولا من نود میزنم..... ام ...

آنا جان به من انوکسا 6000 یه روز درمیون داده، اوکیه به نظرت؟

راستی باید هوای تو سرنگ رو خالی کنیم یا با هواش بزنیم؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم آی وی اف استرس نداره که. یه روش درمانیه مثل اینهمه روش درمانی که واسه انواع و اقسام مشکلات هست ...

نمیدونم چرا اینطوری شدم انگاز از اینکه اخرین راهو امتحان کنم و اگه نشه حالم بد میشه

پس من چطوری همزمان با انتقال و تا همین الانم که 9روز از انتقال میگذره دارم پردنیزولون مصرف میکنم؟حتی ...

عزیزم نگران نباش دکترت با توجه به شرایطت تجویز کرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com